tisdag, september 07, 2010

Tränings-hangover

Eftersom bästa boxinstruktören bytt dag och kör på måndagar istället får väl jag också göra det tänker jag. Trots att jag brukar dansa sisådär mellan 2-4 timmar varje måndag kväll. Men vad fanken, jag borde väl vara tillräckligt stark nu för att orka göra både och, tänker jag, och styr kosan mot boxelibox.

Boxas så jag nästan kolarvippen. Gör höga upphopp så jag blir alldeles yr. Har inte den kräm i kroppen jag brukar ha. Men skit samma, hans pass är alltid skitroliga, även om man upprepade gånger vill kräkas.

Helt slutkörd hoppar jag in i duschen, ut ur duschen, och in i danskläderna, på spårvagnen, av spårvagnen, in på Forum, upp på dansgolvet. Och är så jävla slut så jag nästan dör känns det som. Ergo: sätter jag mig och vilar fastnar jag där. Så det är bara att köra på yeah yeah bjuder upp den ena efter den andra, blir uppbjuden, sitter nästan inte alls. I 2,5 timme. När jag styr kosan därifrån känner jag mig... aningen matt. Kan man säga.

Idag.

Är jag.

Död.

Träningsvärk i hela ryggen. Jättejättejättetrött. Vill bara sova. Vill inte göra något alls i hela världen mer än att äta kolhydrater, sova och glo på tv. Bakfull, helt enkelt!

Och, som alltid dagen efter undrar man... var det värt detta?


2 kommentarer:

vandrarvild sa...

Ja. Du har ju alltid kul när du gör båda sakerna?

KuriÅsa sa...

Iofs. Fast en hel dags baksmälla och ineffiktivitet är inte kul å andra sidan.