tisdag, september 07, 2010

Här går det undan!

Ligger vaken till jättesent, för jag kan ju ändå sova hur länge jag vill imorrn. Trodde jag. Men istället för en lång, skön sovmorgon, väcks jag ur min Törnrosasömn av att telefonen ringer.

Det är nya jobbet där jag ska börja om fem veckor. Hon som jag ska vikariera för har åkt in till BB. Fem veckor för tidigt. Så kan jag börja imorrn?

Öööhöhöööö... ja det är klart jag kan, men jag har inte fått någon som helst introduktion och har INGEN ANING om vad jag ska göra. Men, jag tar det med ro. Tio jättegoa tonårstjejer. Får väl lära känna dem först och sätta mig in i hur de funkar och vad de gör. Det blir nog mest prateliprat imorrn. Men jag lär ju få vara där i ottan och få nycklar, hitta min plats, sätta mig in i Saker och Ting.

I mitt stilla sinne hade jag fem veckor på mig att "göra klart". Skriva klart den där boken, lämna över producenteriet för gbgimpro, skriva mazza mazza texter till presentjakt... Jag får väl göra det idag istället då helt enkelt?

Eller... så vilar jag. För sista gången på ett tag.


2 kommentarer:

vandrarvild sa...

Vila. Snart nog kommer det ngt inställt grejs du hade tänkt göra och då kommer du tänka att "WO HO, tid för boken", o s v.
Snart nog är du inte så där jädra trött efter arbetsdagen att du vill däcka direkt innanför dörren utan är lite pigg och glad över att vara hemma. Så det ordnar sig alltid :)

KuriÅsa sa...

Japp. Det blev vila också. Och en liten liten cykeltur.