onsdag, april 18, 2007

Våga vägra vit blogg, men icke vägra detta!

Jag har tänkt på det länge nu.

Jag måste fan byta bloggnamn. "Mitt fantastiska liv" är ungefär det sämsta bloggnamnet som någon någonsin uppfunnit. Det säger absolut nada om hur jag skriver.

Så då lyder frågan

Vad ska jag döpa om den till?

Om jag döper den till nåt med Ozzy kommer jag antingen

  1. Bli stämd av Ozzy Osbourne
  2. Bara få hårdrocksläsare eller
  3. Bli misstagen för att vara kille

Man vill ju liksom att namnet ska fånga hela kitet. Vem är jag? Vad vill jag? Varifrån? Varthän? Var slutar rymden?

Det finns ju lite bra bloggnamn därute. Konserverad gröt. Vandrar vild. Se till vänster, där går en arab. Skojiga. Intressanta. Väcker intresse. Och så mitt bajsiga namn. "Mitt fantastiska liv".

Nu ska jag rota runt i andras liv och värpa på the ultimate bloggname.12 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tycker Ozzypozzy är ett skitbra namn! Byt till det! Jag associerade inte till Osbourne förrän nu fast jag har en ozzyfrälst son!!! Eller så clownozzy. Klart eget. Skit i att vara pretentiös! Det blir bara...pretentiöst! Fast jag är ju bara en bloggnördig fyrabarnsmamma från lappmarken så vad vet jag...

Anonym sa...

"Extremt hopp -- extrem förtvivlan" kanske? Eller "Ofrivilligt singel men inte desperat..." (det stämmer säkert någon gång)
Nä jag vet inte... Ukulelevirtuos är också kul och annorlunda.
Kiss å bajs kanske?

Anonym sa...

op op op.. nu höjjer jag en varningens finger. blogglivet e inte så viktigt. lev det andra livet istället. och råbra förvirrad skit funkar utmärkt :-)

Anonym sa...

Håller med Ciz!
Alltså, råbra förvirrad skit sitter som en krocketklubba i skenbenet. Och faktiskt tycker jag att -Mitt fantastiska liv, inte är så tokigt. Det säger ju allt och inget på samma gång.

Pöösssss
Lindex

Anonym sa...

Håller med Lindex: Råbra förvirrad skit sitter som en yllekeps i snålblåsten, det har du ju dessutom mutat in lite redan.
Annars får du några andra förslag här:
"Bollfis" lite internt, kanske :-)
Eller varför inte "I skuggan av brontosaurus rex"?

KuriÅsa sa...

Bollfis? Så internt att inte ens jag fattar.

Miss.Understand sa...

Varför kan den inte heta "The ultimate bloggname"?
Då kan du ju fortsätta skriva om allt skoj utan att behöva tänka på att ditt bloggnamn inte passar till inlägget - det passar alltid!

Anonym sa...

Till och med jag har hört Bollfis, svägo! Men "Mitt fantastiska liv" är helt rätt om du tycker det är tvärtom. Tvärtomnamn ska man ha. Jag heter ju IT-mamman.

KuriÅsa sa...

Fast det är inget tvärtomnamn egentligen. Egentligen tycker jag att mitt liv är ganska fantastiskt. Oftast. Det är bara när jag inser att jag är en tragisk ensamstående kvinna utan BÄBISAR som jag tycker det är bajsigt. Och när Brontosaurus Rex partajjar.

vandrarvild sa...

vad är det som är så bra med bäbisar då?
byt namn till The Life of Marvelous Ozzy eller Mind lotion eller Låneord eller Äppelskrutt eller ozzyslice helt enkelt några ord som du hela tiden återkommer till på ett eller annat sätt, du vet, som en fras som man alltid har på skallen.

vandrarvild sa...

oj, punkt eller kommatecken kan vara bra att använda ibland. note to self.... (som är ett bra bloggnamn med, note to self alltså)

Anonym sa...

vad jag letade efter, tack