torsdag, april 26, 2007

Ont det gör ont men ändå jag har klarat mig rätt länge jag börjar bli van

Detta är inte, som man kanske kan luras att tro om man är stadig läsare av "Mitt fantastiska liv" (som fortfarande inte bytt bloggnamn! why? don't know! feghet maybe. end sidospår.) ett inlägg om hjärtsmärta.

Det är ett inlägg om äkta smärta

The pain!

Inte vilken pain som helst

Det är

Finne-precis-under-näsan-pain

Jag förstår inte!

Liten

Går lätt att sminka över

Om man står ut med THE PAIN

för det gör helt galet ont!

Nu har jag gått med en sån i två dagar, och den håller på att försvinna.

Då är det dags för the next worst pain.

Biter mig själv i kinden och får en blåsa.

HUR ONT gör inte DET?! Man känner det hela tiden.

När jag var liten läste min bror, och således även jag, Gaston. Han uppfann olika saker. Bland annat en tugg-Gaston. En mojäng man satte på huvudet med två armar på med sugproppar längst ut som man sög fast kinderna i så att de åkte ut och man följaktligen (följ d aktligen?) slapp bita sig själv i kinderna.

Önskelista till Ozzys 35 (ångest) - årskalas:

Kille
Ny läga
Bäbis
Bil
Tugg-Gaston


5 kommentarer:

Stellan-Brollan sa...

En Tugg-Gaston är alltid rätt. Helt klart.

Persilja sa...

Granne med oss, dörr i dörr, bor en hunk som jag skulle hugga tänderna i om jag var fri...(och kanske 10 år yngre då, suck, och barnfri så att han över huvud taget skulle se mig som ett objekt haha), men han är LEDIG och gillar tjejer, det vet jag, och så är han skötsam, stiger upp och åker till jobbet varje dag med sin röda japanska nya bil. (Elektriker.) Han älskar musik och partajar på helgerna. Och så är han skittrevlig och söööööt. Och har en blick med sug och verkar ha intelligens i blicken också...Cirkus 30-35 bast. Ska jag råka tappa en lapp med din bloggadress i hans brevlåda???
Och precis då skriver du om din kärlek till norr och Kiruna i synnerhet och elektriker och röda bilar...(Sen tror jag absolut att han hellre bor söderut.) Perfect matc eller???? Grattis på fölsedan!!!

vandrarvild sa...

Va, fyller du år? när när när? Jag hade en sån där finne under näsan när jag jobbade och hade sådär fruktansvärt tråkigt. Man kan inte pilla finne i reception. Inte skrika AJ FAAAAAAN heller när man mot allt sunt förnuft fortsätter pilla på den. Jag är snart 33. jag borde veta bättre.
Jag bet mig i kinderna så mkt när jag var liten att jag har ärr på insidan av kinden. Ibland kan jag roa mig med att liksom knäppa på dem med tungan. Dock har de läkt bort en hel del sen jag gick i högstadiet.(den viktiga informationen ville du ju inte missa, det förstår jag...)

vandrarvild sa...

kan du inte fixa en bäbis själv då, alltså, genom ett one night stand där kondomen är trasig(för ozzy råkade rispa den lite).

eller vill du kanske göra det på det vettiga non-sajkosättet?
Ähhh, where´s the fun in that? *moa ha haaaa*

Ozzy sa...

Persilja, kan du inte fota honom och maila eller nåt? Han låter perfa iofs. Fast långt bort!

Vandrarvild - ja nästa söndag hemska tanke. Och jo, vill man fixa bäbis så går det ju, men man vill ju att bäbisen ska vara tacksam för att hon kommit till livet också och helst ha en pappselapps i sitt liv.