onsdag, april 11, 2007

Blandad kompott

Det kanske börjar bli tjatigt nu, men det är ändå ganska intressant att rada upp negativa saker med den här lägan. Den senaste upptäkten är värmen. Eftersom jag bor på första våning - markplan - kan jag inte sova med öppna fönster. Och jag har morgonsol. Länge. Så, varje morgon när jag vaknar är det sjukt varmt i hela lägenheten. Exakt så varmt att till och med såna här ljus långsamt smälter och får en mycket spännande böjning:


De vanliga ljusen i kandelabern såg ut som liggande L efter en dag. Men nu även detta. Galet varmt! Och det är ändå bara typ... 5 grader ute på morgonen. Hur ska det bli när det är 20 grader? Hur fanken ska jag överleva här inne?


Men nu till något helt annat, nämligen mitt nya liv som nykter, vuxen och redo för familjeliv. På lördag ska jag på fest. Nykter fest. Tror jag i alla fall. 17-23. Klädsel: Mysbyxor, barfota, medtag kudde och filt. Fest som slutar 23.00! Det är Miss Najs-personligheten som får gå på den festen, helt klart.

För övrigt är jag grymt hångelsugen. Hur raggar man upp nån för att hångla lite med när man är nykter?

Hmm det måste verkligen låta som om jag varit konstant full hela mitt vuxna liv. Det har jag inte vill jag då påpeka. Har till och med gått på nykterhetsfolkhögskola! (Fast oj vad vi festade då i och för sig)

Och avslutningsvis vill jag återigen utbringa ett fyrfaldigt GRRRR åt killar som flörtar med en fast de inte vill ha en.

GRRRRRRRRRRR

GRRRRRRRRRRR

GRRRRRRRRRRRRRRRR

GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

PS: Om ni undrar vad det är som ligger till höger snett bakom ljuset så är det en smurf som kollapsat av värmeslag.

5 kommentarer:

Ms D sa...

Får jag köpa smurfen? :)


Smurf hetter "Schtroumpf" på orginalspråket btw, hur coolt e inte det?!

Anonym sa...

Kanske kan du sätta upp sån där skyddsfilm på fönstret som blockerar värme eller nåt. Alternativt skaffa en jäkligt bra air condition inomhus...
Petra

Ozzy sa...

Sorry, schtroumpfen är inte till salu. Det heter förresten schtroumpf på franska också. Och jag har ett schtroumpf-album! Oh jäh.

Rim of the World sa...

Hahaha, smurf!

syrrans granne sa...

Fest i mysbyxor som slutar 23? Jag vet vad som händer sedan! Efterfest i mysbyxor, med sprit och den kommer definitivt inte att sluta 23.

Mysbyxor är bra hångelbyxor för de är lätta att få av sig sen när man tröttnar på att hångla.