lördag, april 14, 2007

Jaha, det här var en ny upplevelse

Klockan är nu 23:15 PIP och jag är hemma, nykter och lätt sömnig.

Jag har precis kommit hem från flumfesten.

Jag var nog den enda där som inte köper all min mat i eko-butiken. För det finns tydligen en sån här i stan nu. Vi fick till och med kravmärkt läsk. Morotssoppa. Bröd. Goda ostar. Goda kex. Marängsviss. En person drack en öl.

Kom dit. Välkommen! Varsågod, därborta i lilla fot-spat får du fotbad och massage. Det fick jag. Av en vilt främmande snubbe. Kändes ju sådär lagom avslappnat att sitta med foten i okänd snubbes knä och kallprata samtidigt som han fillijoxa med ens fötter. Som tur var slapp jag fillijoxa med nån annans fötter. "Jaha, du har varit och sett impron. Så trevligt. Ja tack, jag kan ta lite fotkräm."

Sen åt vi mat. Sittandes på mattor och filtar på golvet.
Sen åt vi mat. Golv.
Sen åt vi mat. Golvetigolv.
Sen fick Tramsebyxan (det var hans fest) (Tramsebyxan är en snubbe som flörtar med Ozzy fast han inte vill ha henne ejenklien.) (Han är sjukt fåfäng märkte jag idag förresten.) en present. Stod upp. Sjöng jag må han leva många lyckliga år. (Vad är det för fel med uti hundrade år?!?!)
Sen satt vi på golvet och pratade.
Sen drack vi kaffe och åt marängsviss och pratade.
Och jag kände att... well... egentligen bryr jag mig faktiskt inte om nån här inne förutom Tramsebyxan, och han var alldeles för upptagen för att prata med mig.
Jo det fanns några trevliga och så men... Jag vet inte.

Var är alla rajrajfolk liksom? Den mest rajrajiga på den här festen var hon som hade med sig en påse figurballonger. Helt plötsligt sitter hela festen och försöker göra ballongblommor. Och det var ju skoj.

Neh jag vet inte.

Kom väl i alla fall på att jag inte ska försöka bli ihopa med Tramsebyxan. Spretig snubbe. Och... flummetiflummeti! Man kan väl inte ha gigantisk platt-tv-skärm och vara galet miljömedveten samtidigt? Hur går det ihop? Spela WOW och dricka örtte? Eller så är det bara för att hitta en anledning att slippa bli ledsen för att ännu en fantastisk kille inte vill ha mig. Jag har liksom hittat felen som gör att jag kan avfärda honom och slippa bli sårad.

Förresten. Gissa hur många singlar det var på festen? Två. Jag och Tramsebyxan. Var inte det skumt så säg? Man ska alltså vara nykter miljönörd för att lyckas bli tvåsam.


4 kommentarer:

Persilja sa...

Här har vi en nackdel till med familjelivet-(eller det kanske är en fördel?) jag blir aldrig bjuden på dylika flumpartyn. ÄR det ett skämt? Var det verkligen fotvård-hahaha det är ju sanslöst. Nästan som barnkalas där man hela tiden ska bräcka andra familjer med nya bättre temnan. roligast, mest upphaussade kalaset vinner...

Ballongblommor...!
Det låter som en fest med 70-tals tema men lite ironisk sådär? Eh?
Hade velat vara en fluga på väggen!!!

syrrans granne sa...

Nej, men det här bevisar väl ändå en gång för alla att man faktiskt inte kan ha speciellt roligt utan sprit.

Ozzy sa...

Nej! Det är inget skämt. De hade ett litet fotspa i ena hörnet, och två pers sprang omkring och frågade folk "vill du ha ett fotbad?". De var sugna på att ta hand om fötter sa de. Hurr burr. Fast ballonger skall det vara på alla vuxenfester tycker även jag. Titta till exempel på de här resterna efter en fest hemma i min förra läga: http://jakob.ishavstorsken.se/2006-07-31

cicci sa...

Blä urk usch INTE en fest i min smak...