fredag, april 13, 2007

Fredagsfilosofi

The Concretes nya är verkligen dagens skiva! Helt grym! Hurra! Speciellt låt nr 3. Oh jäh.

Alldeles nyss skrev jag ett fantastiskt patetiskt inlägg om mig själv och kärlek. Det fick väl ligga ute i fem minuter. Nu tar jag bort det. Kontentan var väl, som vanligt, att jag är för jävla trött på att vara singel.

Pratade med Emmy om det i skolan häromdagen. Ensamstående eller singel? Ensamstående har en jäkligt negativ klang. Singel en positiv. Är man singel så är man ute och festar, raggar och har en hel svärm med killar att välja mellan. Är man ensamstående, då är det bara att beklaga. Så, nu när jag inte är så sugen på att sprita och ragga på krogen längre så har jag väl gått från singel till ensamstående.

Ensamstående smurfägarinna söker dito fast av motsatt kön tack.

Jag kanske ska trycka upp en t-shirt med texten "desperat"?

Eller, för att citera Håkan H. Om du vill ha mig så kan du få mig lätt.

Om du är nykter, trevlig, rolig och o-köttig.


5 kommentarer:

Dumma skämt tanten! sa...

Oköttig? Öh, som i fläskig då eller?
Inte det? Aha som i grönsak...
Nej, men SÅ desperat kan väl ingen bli!

Förlåt!!! Kunde inte låta bli. Gå genast in hos mig och skriv nåt rikitgt riktigt elakt! Jag förtjänar det!!! Jag är bara avundsjuk! Jag vill också vara singel och ute och rumla. Hann aldrig det innan jag blev snärjd...

Jag förstår din längtan förstås. Men du, det finns (många)mindre roliga baksidor också!!! Faktiskt,även om ingen vill erkänna det!

Ozzy sa...

Please räkna upp dem. Jag behöver höra lite antirelationsgrejs just nu tror jag.

Perislja sa...

Okej!
Att alltid,alltid vara tvungen att ta hänsyn och ta alla beslut tillsammans med någon annan kan vara rejält tröttande-man känner sig lätt omyndighetförklarad eller åtminstone fastbunden ibland.

Att veta att man aldrig kommer att få uppleva en nyförälskelse igen, utan att det skulle innebära en tragedi på annat sätt.

Att alltid veta vem som ligger i sängen på morgonen...fan-hur kul är det att se samma nuna dag ut och dag in-även om man älskar karln...omväxling tack. Men hur då?

Att höra samma skämt förtielva ggr...

Att alltid veta exakt vilken reaktion som kommer...

Att till slut inte ha en endaste hemlis för varann.

Att inte kunna flörta hejdlöst!

Att inte ha den där spänningen kvar, vilken man som är till för mig...(julklappen är redan öppnad och det blir ingen fler...)

Fyller på eftersom jag kommer på mer. Nu är jag för trött!
Goodnight!

Äh, jag är för trött för att komma vidare. Men jag fyller på eftersom!!!

Ozzy sa...

Fast jag har hört att det finns nyförälskelser även i gamla relationer. Att man liksom återfinner varandra. Det kommer nog en sån så småningom. Men tack för resten av exemplen. Fick lite avsmak för snubbar nu. Eller... inte. Men lite mer positivt inställd till att vara dömd till evigt singelliv.

Persilja sa...

vad bra! Det var ju tanken...Att du skulle se fördelar med singellivet. Men inte att akta dig för snubbar!
Jo, jag väntar just nu in nyförälskelsen... Den kommer. Har haft flera förr. (Upp och ner i 25 år) Men jag menade en NY. För det är ju nåt annat-där man upptäcker varann för första gången -där allt är överraksningar-där varje del av hans kropp och själ är något nytt att utforska...där varje minne han delar med dig är en nyhet osv
Det kan man ju aldrig få tillbaka...
Så på så sätt har du ju ditt roliga kvar!!!
Detfinns ju nåt mysigt med att ha minnena ihop också-så det är ju inget du ska akta dig för-jag menar inte så. Men på många som lever i par verkar det finnas en rädlsa att bli ensam. De som tycker så tror jag inte är trygga i sig själv liksom.
Äh, jag kanske inte alls är särskilt representativ för de som lever i par...
Men du kan ju intervjua några andra som lever i par och lyssna om de inte kan längta efter ensamhetens ljuva lov ibland!
Jag njuter iallafall av din blogg som ju skildrar ditt singelliv!
Där är vi motpoler! Och det är det jag gillar!