lördag, april 21, 2007

gäsp

Det finns en nackdel med att sova länge på morgonen.

Man blir så himla trött. Vill bara sova mer!

Idag vaknade jag halv elva. Vilket var alldeles för tidigt med tanke på att jag låg en miljard timmars sömn efter. Så jag gick upp, öppnade fönstret för att släppa ut lite värme, gick och la mig igen och vaknade därefter klockan... HALV TVÅÅÅÅÅÅÅ! Helt sjuuuuukt! Halv två! Och nu vill jag bara sova och sova och sova. Fast egentligen måste jag till affären och handla. Och så måste jag justera bakhjulet på cykeln innan den brakar ihop.

Suck.

Varför måste man äta? Det är så mycket meck med mat. Den måste handlas. Den måste lagas. Sen måste man diska. Tråkigt.

Jag är hungrig.

Och trött.

Lill inte gå till affäjen! Långt ti affäjen!


6 kommentarer:

Perislja sa...

Skryt lagom! En annan fick stiga upp 7...

gääääsp!!!

IT-mamman sa...

Visst finns det TV-program där man byter liv med varandra? Vad sägs om en vecka? Fast hur blir det att vara "fru" till sin bror? Nä, kanske inte..

P.S. Det kanske lät drygt och att jag inte tog din trötthet på allvar. Inte meningen. Du har också rätt att va trött ju. Ska inte snärja in mig i förklaringar mer D.S.

Ozzy sa...

Hahaha, man kanske skiter i det blå skåpet om man pratar om de negativa konsekvenserna av att sova länge när halva läsekretsen är småbarnsföräldrar. F'låt!

Ps: Jag har fått jordens huvudvärk nu också pga sömnen. Försökte sova bort den men det gick inte, så nu ska jag försöka dansa bort den.

Persija sa...

Jag tycker det lät som en bra idé att byta liv med varann. Singelliv i Gbg-sämre kan man ha´t ur mitt perspektiv!!! Sova till halv 2 och sen dansa bort huvudvärken...Jag hade också jordens headbang men jag fick städa,tvätta,lagamat bort den! (Och IT-mamman, det spelar nog ingen roll att man är syrra, för SÅNA förpliktelser ingår väl inte i programmet???? Då skulle det nog heta något annat och gå i en heeeelt annan kanal!)

Filifjonkan sa...

Godmorgon Ozzy
Vill inte gå till affär...du kan väl cykla ta bilen dit fniss..Ja det gäller att handla så man har så mycket skåpen rymmer hemma då slipper man butiken så ofta,Ha en bra affärsfri dag idag.

Stellan sa...

Jag säger bara en sak: Knäckebröd! Det ska man alltid ha hemma. Det håller sig, är gott och man kan klara sig rätt långt på det.
Jag gick förresten upp 8.30 idag, så länge har jag inte sovit på evigheter.