onsdag, april 25, 2007

Ge mig ett Y! Y!

Hoppla.

Mitt fantastiska liv ligger på tolfte plats på bloggtoppens lista över humorbloggar. (Och syrrans granne ligger på 13:e moahahaha han har nu förklarat öppet krig.)

Måste alltså vara lite skojig nu. Eftersom det förra inlägget mest var... very depressing o jäs indeed.

Men eftersom man inte kan vara skojig på beställning (om ni inte tror mig, jobba som clown några år och se vad som händer när folk säger "åh en clown, gör nåt skoj". är det nån gång man inte är rolig så är det då. vad ska man göra liksom. det var två tomater som gick på en väg... end sidospår) så tänker jag vara tråkig istället.

Hmm.

Det går trögt.

För det står en icke helt tömd låda med finskorpor och stirrar på mig en bit bort. Jag fettbildade ju lite igår. Men jag fettbildade inte klart, för jag föråt mig på finskorpor. Så det blev några kvar. Som nu står där och spänner musklerna, vinkar lite inbjudande, blinkar mot mig, ger mig en komplimang och säger äääät mig, äääät mig.

Finskorpor is da shit.

När jag var liten fick jag varje jul en paket med finskorpor av min morbror. Som har ett namn som slutar på Y. Och därmed byter vi spår!

Ni har hört att alla som har ett namn som slutar på Y är kriminella va? Och är de inte kriminella så är de säkerligen svenniga. Säger folk. Otaliga gånger har jag hamnat i situationer där folk häcklar y-namnen och undrar hur någon ejenklien kan döpa någon till exempelvis Kenny eller Ronny.

Då känner ni inte min släkt.

ALLA män (utom en), från morfar och i rakt nedstigande led har ett tilltalsnamn som slutar på y. Räknar vi in morfar (som för länge sedan tog sin själ och gick) så har vi i släkten totalt 5 y-män. Eller ejenklien 6. För såklart, när mamma träffade pappa... "Och vad heter du då?"

Conny

Mamsen fick spel och tyckte yeriet gått för långt. Min bror heter därför Stellan.

Själv tycker jag dock att y-trenden är galet humoristisk, och vill gärna fortsätta trenden. OM JAG HITTAR NÅN JÄVLA MAN NÅN GÅNG. Behöver dock lite input på namnen, eftersom de börjar ta slut. De som fallit in i huvet är: Johnny, Ronny, Sonny, Tony, Kenny, Kelly, Jimmy, Benny, Timmy, Barney, Tommy och Conny då såklart.11 kommentarer:

Anonym sa...

Joey? Billy? Willy? Keddy? Det sistnämnda är jag lite osäker på om det är ett riktigt namn. Finns dock en finsk(?) öppenspistillverkare som heter så...om jag minns rätt.

Metal Man aka Silfvertungan

Ozzy sa...

Jag kan ju inte döpa min blivande son efter en öppenspistillverkare! Billy är rätt sjysst... de andra har lite för amerikansk klang.

Moa sa...

Kelly känns rätt originellt som killnamn, kör på det! Och Sonny är ju ett av världens coolaste namn. Men hur ska man ställa sig till y-namn som stavas med ie? Typ Johnnie eller Tommie, räknas de också med i statistiken över överrepresenterade i fängelserna? Knepigt!

Stellan sa...

Jerry, Barry (sug på den), Donny, Denny (hette min gympalärare på högstadiet), Freddy, Teddy, Harry, Henry, Joey, Lorry (oh jä), Marty, Perry, Terry, Sammy, Willy (extra billigt) och så förstås det jag egentligen skulle hetat: Stelly. Och sedan har vi ju ett till, förresten: Ozzy.

Tack för mig.

Stellan-Brollan sa...

Mäh! Jag glömde ju det coolaste av alla, det som jag själv brukade kalla mig när jag var liten och ingen hörde: Andy.

Anonym sa...

Haha! När jag gick teaterlinje på folkhögskola så skapade vi familjen Curry. Den består, mest, av Garry, Larry, Jarry, Harry. Ingen av dem är riktigt klok. Sedan finns det avarter såsom Örry...
Petra/Harry...

Ozzy sa...

Hahaha jag skrattar ihjäl mig åt allt! Måste skaffa mig en hel klan med barn pronto så jag kan döpa alla till y-namn.

Anonym sa...

Kom på att vaktmästaren i hallen där jag brukar utöva sport faktiskt heter Berry...tro´t eller ej. Stackars sate.

Metal Man

Ozzy sa...

Nästan som yoghurten - Bärry

J sa...

Cenny eller Kenny kanske? kriminellt på hög nivå..

vandrarvild sa...

förlåååt att jag driver med namn som slutar på Y men jag känner typ EN person vars namn slutar på som INTE är raggare, typ. Fast det är min systerson och nyligen fick jag ett kort på honom(han gör lumpen) där han rakat av sig håret och skrivit under "jag tror jag ångrar mig, jag ser ut som en elefantballe".... Ah, dessa ungdomliga infall!

LORRY då?