onsdag, april 25, 2007

Det här är ett ganska sorgligt inlägg. Varning för snyft. Men jag måste få släppa ut lite av det här.

Det finns egentligen bara en enda nackdel med min praktikplats.

Det finns för många fantastiska gifta män där.

Framförallt en.

Ozzy vill ha! Han är helt fantastisk! Och gift! Och har barn! Och Ozzy tillhör kategorin "se men inte röra paxade snubbar". Så... se. Men inte flörta.

Suck

Vi har till och med samma arbetsrum. Ett enda litet skrivbord skiljer oss åt. Så där sitter vi, vid våra skrivbord. Och pratar. Och skrattar. Och pratar. Och Ozzy trånar. I smyg. För det är så förbjudet så hon har inte sagt det till någon. För han är ju paxad. Perfekt, men paxad. Han är precis en sån hon vill ha. Fantastisk. Det tyckte jag även under min förra praktikperiod (ett år sen) och perioden före det (1,5 år sen). Trodde det skulle gå över. Det gör det inte. Han är allt jag vill ha.

Suck

Jag kommer få ta nån jag inte vill ha om jag ska få nån. Alla andra är paxade. Och är de inte paxade så kan man slå sig i backen på att de inte vill ha Ozzy, utan en sötare variant av flicka som inte är... ja... jag vet inte vad de inte är som jag är. Eller vad de har som jag inte har. Förutom att de möjligen är sötare. Men jag är också ganska söt. Tycker jag i alla fall. Så varför räcker inte det?

Suck

Jag vill hångla. Jag vill sitta på picnicfilt med min fantastiska kille och picnica och kela istället för att sitta ensam med en bok som jag inte läser för jag har fullt upp med att titta på alla tvåsamma runtomkring. Jag vill säga puss i telefon. Jag vill att nån ska tycka att jag är den absolut bästa människan i hela världen. Vill krama kille när jag somnar istället för krama kudden. Kudden börjar bli ganska sliten nu.

Suck

Men det har jag inte tid att bry mig om nu, för nu ska jag gå på dans igen. Ensam.


5 kommentarer:

LenaK sa...

Hej
begår premiär - hittade dig via bloggtoppen.

Sorgligt ja.

Snubbar som jag faller för är i regel bögar.
Har haft en långvarig romans med arbetskamrat - trodde jag - som kom och hälsade på mig titt som tätt under dagen - såg honom på långt håll en dag på väg hem - jag gick och mumsade körsbär - och plötsligt hade jag mumsat av en tand.
Det hade det varit värt - om han hade varit hetero.

Ibland har jag kärat ner mig i gift - vilket är no-no för mig också - men jag tänker inte på sådan trivia som guldring på ett finger, minns inte ens vilket.

Och det har inte med förbjuden frukt att göra - för jag märker som sagt inte att de är förbjudna - förrän det är försent - som när tanden är av tex.

Persilja sa...

Det som är konstigt är ju att det säkert sitter en massa lediga killar som är hur bra som helst och tänker samma sak! Nånstans...

Ozzy sa...

lenak - välkommen!
Persilja - de lediga killarna är inget å ha :( är min poäng. I alla fall har inte jag träffat nån ledig som jag velat ha som samtidigt velat ha mig. De som vill ha mig är oftast alldeles för mesiga och osäkra eller så är de destruktiva och super och står i.

Anonym sa...

Då jag blivit hembjuden av "somliga" tjejer på arbetsplatser som jag turnerat på,på både bastu och en avkopplande öl eller vin i deras innersta hem på sen kvällstid trots att jag är gift undrar man ju ibland varför det är så fascinerande med män som redan är bokade.Finns ju mängder av röt ägg där med !.Ha en underbar dag och hoppas att du hittar din kärlek utan att behöva göra någon annan ledsen i dina erövringar. :)

SideShow Surfer

Ozzy sa...

Sideshowsurfer - det som är fascinerande med gifta män är att det är ni som är de bästa helt enkelt. Det är därför ni är gifta. Det faktum att ni är upptagna gör också att ni slappnar av och inte anstränger er för att imponera och charma. Ni är er själva. Det är inte själva ringen i sig som är attraktiv.

O ja - generaliserande, men i många fall mycket sant.