torsdag, april 05, 2007

Bråttomblogg?

Hurra idag ska jag få åka hem till havet

Fånigt tycker kanske ni som tycker att Göteborg ligger vid havet

Bullshit! För att komma till havethavet i Göteborg måste man först åka spårvagn i 40 minuter, sen båt i 40 minuter till. SEN är man vid havet. Eller också tar man bussen 1,5 timma norrut till mamsenhavet. Det ska jag göra idag. Hinns med alldeles för sällan.

För att ta sig till mamsen och havet måste man dock först forcera ett antal hinder.

Frukosten.
Bloggarna.
Disken.
Soporna.
Packa väskan.
Packa sminkväskan.
Gå med tunga väskan och sminkväskan uppför backen till bussen.
Åka till Backaplan.
Måla ett stort antal barn gröna i ansiktet.

Ja. Uppdragsgivaren vill ha grönt tema. "Jag vill bli en rosa fjäril!" "Vill du inte bli en GRÖN fjäril istället tjejen?" Fat chance. Fast personligen tycker jag att gröna fjärilar blir mycket finare än rosa. Men barnen har ju i stor utsträckning blivit indoktrinerade med genusfärgade lakan, girlieglassar och annat. Killarna vill bli målade till drakar och monster, tjejerna till katter, fjärilar och prinsessor.

Ozzy gör vad hon kan för att göra killarna till prinsar och tjejerna till monster.

Gröna sådana idag.

SEN... är det 40 minuters strosande på Backaplan och SEEEEN

HAVEEEEEEEEEEEEEET!

Jag kom förresten inatt på att jag glömt min fd styvfars 70-årsdag. Kl ett på natten kom jag på det. Darn. Ovanligt att jag glömmer föllsedagar? Nä. Fick födelsedagskalender av brollfamiljen ett år. Fin och skojig pik.

Fan va jag tangentbajsar nu måste jag gåååå

Ajö


2 kommentarer:

Anonym sa...

Tjena Ozzy! Jag måste bara få berätta att dina bloggar är fantastiskt roliga. Väntar varje dag på att en ny blogg från dig ska komma. ;=) Hehe, och det är många härifrån Kramfors (Ångermanland) som följer ditt bloggande vareviga dag. ;D You are the one and only!!

Ozzy sa...

Är det sant! Hihi hoho vad roligt! Behöver lite uppmuntran. Heja Kramfors. Jag tror jag måste trycka en Heja Kramfors-tshirt.