lördag, april 28, 2007

Här kommer lilla Ozzy håhåjaja bärandes på en Pozzy håhåjaja

Som ett brev på posten så drömde jag inatt att Tramsebyxan och jag var ett par. Såna drömmar stör mig. För det känns ju nästan som om det hänt i verkligheten. Men det har det ju inte. Han har bjudit mig på en pasta, that's it. Och på fest hos honom på Valborg. Och så ska vi gå på bio och se Totoro också. Och så ska han hälsa på mig i sommar på landet. Och så ska vi kanske åka till Herräng dance camp ihop.

Vad håller jag på med?

Och vad håller han på med? The man of the dubbla budskap.


8 kommentarer:

Anonym sa...

Hm... Tror nog det kan bli något mellan dig och Tramsebyxan. Jag har inte riktigt koll på vem han är, men i alla fall...
Och det är klart att Ozzy är bästa läraren, fattas bara annat.
Ilby

Glad krydda! sa...

Vad äre för fel pån? Han verkar ju intresserad? Varför är inte DU det?

Tack för det gulliga upptåget! Skoj!!! Puss!

IT-svägerskan sa...

Alltså, svägo bara undrar: Läser Tramsebyxan din blogg? Bara undrar om han kanske kommenterar anonymt: "Jo, honom ska du ha!" eller nåt. Om han är en tramsebyxa alltså. Men en svägerska ska väl inte lägga sig i...

Ozzy sa...

Persiljan: Han är inte intresserad, det har han gjort klart för mig för länge sen. Och han pratar om tjejer han vill ha hit och dit. Och Ozzy ingår inte där. :O( Fast han gör allt möjligt som pekar på att han vill det. Så då kan man fråga sig varför jag hänger kvar när han är så dubbel.

Ozzy sa...

Svägerskan: Nä, han läser inte min blogg. Och han skulle nog defenitivt inte skriva "honom ska du ha". Han skulle nog snarare skriva "honom ska du ha" om typ nån annan kille vem som helst som inte är han.

Cicci sa...

dom e födda sånna.. killarna.
Det vet vi ju redan. Ha the kaka and eat it.
Hopplösa varelser. Som man ändå inte kan klara sig utan..

Persilja sa...

Men han VILL ju ha dig! Han har bara inte fattat det själv ännu. Så du borde göra dig oumbärlig för honom så att han till slut fattar. Fast det är ju en jävligt jobbig gambling för dig och dina käsnlor. Att det ska vara så komplicerat jämt!!! Dumma tramsebralla!

Ozzy sa...

Jag håller på med just det projektet tror jag. Och jag tror faktiskt att han innerst inne vill ha en liten Ozzy. Om ett tag kanske. Men jag håller med, jävla velbyxa.