torsdag, april 12, 2007

Good mårrning

Idag verkar världen vara upp och ner.

Ozzy är inte i skolan. Det är den första konstiga grejen. Jag skolkar. Hur ofta händer det? Men just idag tyckte jag det var bättre att stanna hemma och läsa ikapp än att lyssna på en tant som säger att "musik, bild och slöjd är inga intellektuella ämnen, så dem kan man lägga sist på fredag eftermiddag, för eleverna behöver inte vara pigga för att ha de ämnena". Jag bojkottar henne.

Så loggar jag in på blogger och märker till min förvåning att blogger har bytt språk till svenska! Väldigt konstigt. Nu kan jag plötsligt klicka på "publicera" istället för "publish". De har dock missat en del stället, det står till exempel *terst*ll inl*gg. Hmmmmm.

Tredje konstiga saken är att det är fint väder men det blåser inte. Vart tog blåset vägen? Ska man kunna sitta UTE och plugga idag?! Nä dra mig baklänges.

Sist men inte minst vaknade jag utan huvudvärk. Oh yeah.2 kommentarer:

Rim of the World sa...

Kanske it's the good shit?

Stellan-Brollan sa...

Definitely good shit. Åtminstone om man jämför med att sitta instängd i en källare, tillsammans med en massa pappershögar och en telefonkö till da f*cking Plusgirot som ALDRIG SVARAR! Nu har jag väntat i 23 minuter. SVARA!
Nä, förlåt. Det var inte meningen att sabba stämningen. Fast ingen hörde mig väl ändå - ni sitter väl ute i solen…