onsdag, mars 07, 2007

Dagen T

Halv nio in da morning. Pip. Har smetat in VICKS vaporub på hela halsen och bröstkorgen. Darn it va gött det var! I recommend till sjukisar.

Ska vara hos tattaren om 1,5 timma. (Kan inte SA bestämma om det ska heta timmA eller timmE? Blir alltid lika förvirrad.) Rolickt! Hoppas det går att köra igång idag. Skulle ju vara rätt snullet att behöva skjuta upp det nu när man gått och väntat så himla länge. Så, nu ska jag ta på mig oömma kläder (bland annat svart linne så han kommer åt att kladda), vira in halsen i en fet halsduk, trycka i mig några alvedon och styra kosan mot Kungsladugård! HURRA!


2 kommentarer:

Moa sa...

Åh, vad spännande! Hoppas den blir riktigt snygg. Som du har väntat på denna tatuering. Förresten tror jag att man kan säga både timme och timma. Det är bara att välja och vraka bland alternativen. Vi måste ses snart iaf så du kan visa din flashiga tatuering.

Ozzy sa...

Jo, man kan säga både och. Därav mitt frustrerade utrop. För jag känner alltid att jag skriver fel vad jag än skriver. Och ja, det skulle ju vara bokklubbsmöte förriga veckan. Men det verkar ju inte bli den häringa veckan heller för nu är både jag och E apasjuka. Nästa!

Håller vi på såhär så kan Sofia vara med på första mötet.