måndag, mars 19, 2007

Arga Ozzy biter till

Ibland blir jag väldigt ilsk.

Som till exempel för en vecka sedan.

I onsdags.

Jag hade ju varit på Dolly dagen innan, och ville läsa lite vad tidningarna skrev om det och se lite bilder från konserten och sådär. Stod länge och väl och valde. GT? GP? GT? GP?

GP. Den är tjockare. GT är mest skvaller och hittepånyheter. Japp det blir GP.

Dum som jag var kollade jag inte inuti tidningarna innan jag valde. Kommer hem. Och hittar en liten liten liten fjuttig recension av konserten. Med en figurklippt bild på Dolly från ett helt annat tillfälle. That's it. På sidan bredvid fanns en recension om ett band jag aldrig hört talas om. De fick nästan lika mycket plats som Dolly. Dolly är världsartist. Dolly har inte varit i Sverige på 30 år.

Jag blev rent ut sagt skitförbannad. Inte minst för att GP i åratal dissat att komma och skriva om gbgimpro bara för att det inte är Stadsteatern. Jag blev så sur så jag skrev ett argt klagobrev till GP nöje.

Har jag fått något svar?

För ett tag sedan var Radio Göteborg och gjorde ett inslag om gbgimpro. Då berättade reportern att GP bara kommer och skriver om de får komma före pressvisningen. De kommer aldrig på pressvisningar. De kommer bara om de får skriva om nyheten en dag före alla andra.

Det är helt klart synd och skam att GP är den enda tidningen värt namnet tidning i Göteborg. Det är som ett monopol. Ingen kan hävda sig. GP makes the rules. And I hate it.6 kommentarer:

brelovich sa...

Alla måste genast börja prenumerera på Svenska Dagbladet och sedan kräva att de startar en göteborgsupplaga.

Nu genast!

Anonym sa...

Kanske att Syrrans Granne har en lösning där, faktiskt. Jag trodde att Metro skulle skaka om GP lite mer, men det har de inte gjort.
Trots det så tror jag att GP:s dagar är räknade. De tror fortfarande att framtiden ligger i att kleta bläck på döda träd. Hela Stampenkoncernen vilar tungt på GP, en hög andra tidningar och en massa tryckerier.
Men jag är med i bojkotten - jag har inte haft GP på länge och jag har till och med börjat finna en sadistisk njutning i att låtsas vara intresserad, för att sedan tacka nej när de ringer och vill sälja prenumeration. Elakt!

KuriÅsa sa...

hahaha! Mer GP-sadism! Please!

Anonym sa...

Hmm på tal om dålig journalistik och research så stavade dom ditt Ozzy fel i punkt.se idag. Vem fan är Ozzie?

Metalman

KuriÅsa sa...

I ett korkat ögonblick tänkte jag att de kanske skrev om Ozzy = jag och inte Ozzy = kungen. MEN, however har jag sett tyyysen konstiga stavningar av mitt namn. Aussie är väl den värsta. Australian wannabee.

Anonym sa...

OOh... nä nu..
Har deletat GP.se från mina bokmärken!