onsdag, februari 28, 2007

Onsdagsbloggen part 4

är inspirerad av brollans matiga blogg som jag refererar till förvånansvärt ofta nuförtiden. Det finns dock en kvalitativ skillnad mellan min och min brors blogg. Han använder inte ordet bajs lika ofta som jag. (som mig?) Well, here it goes:


Jag försöker ju att inte äta socker så ofta, det vill säga nästan inte alls. Under flyttar är det dock svårt att hålla sockeriet i styr. Därför har jag idag provat ballerina minimuffins.

Don't try this at home.

Hemska! Blärk! Dryper av transfett känns det som. Eller konserveringsmedel. Smakar tvättsvamp doppad i fett! De är dessutom sjukt omiljövänligt paketerade. Man öppnar en pappkartong. I pappkartongen ligger två avlånga platsförpackningar. I varje plastförpackning ligger så styck-platsförpackade små läbbiga dallriga muffinsar. Det krävs alltså tre öppningsprocesser för att få i sig en liten dallrig muffin. Som dessutom smakar uggelbuggel. (?)

Mycket bajsig produkt.


2 kommentarer:

Brollan sa...

Mja, Göteborgs Kex (som vi ju alla vet ligger i Kungälv, men skit samma) lovar och svär att det inte förekommer något transfett i deras produkter. Kanhända är Ballerina-muffinsen tvätsvampar doppade i fett, jag minns i alla fall bara att jag böev grymt besviken.
Det kändes som Ballerinan hade kvävt muffinsprinsen med plast och sedan rymt. Grymt. Tycker jag.

Rim of the World sa...

Det låter som i Japan. Här förpackas allt in absurdum.