lördag, februari 03, 2007

Bästisar part 2

Som vanligt har jag inte alls tid att blogga nu egentligen. Ska strax cykla iväg till teatern för improkurs. Måste bajsa innan också. Kakan mobbar mig för att jag alltid blir bajsnödig när jag sätter mig vid datorn. Speciellt när jag ska chatta med henne av nån anledning. Hon kanske är bajsframkallande.


Funderar över det där med bästisar fortfarande. När man var liten var det ju ganska lätt, det där med kompisar. Man frågade "ska vi va idag?" och så var man kompisar. Var man bästisar så sa man det. Och bästisen var den man gjorde ALLT med. Nästan.


Men vad är en vuxenbästis? Den man umgås mest med? Den man kan berätta allt för? Den som man är lika tajt med fast man kanske inte pratat på ett halvår?Andra skriver om: , ,

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag vet ett annat ställe som är bajsframkallande. Avdelningen med reselitteratur på biblioteket. Fråga mig inte varför, det bara är så. Bra att veta om man skulle få förstoppning kanske...

cicci sa...

bibliotek i allmänhet!
blir altid bajjig

Anonym sa...

Och konservhyllan på ICA.

Ozzy sa...

Jag tycker bibblor är mer fisframkallande än bajsframkallande. Konservhyllan är väl dit man går när det tränger på så att säga? Fismässigt alltså. Passar på att släppa en där liksom.

Anonym sa...

aha...så nu är man bajsframkallande...det var ju oerhört charmigt skrivet......