söndag, februari 25, 2007

Ett helt oväntat inlägg!

Även flyttisar måste ta pauser. Vilket jag gjort nu. Maribe och Jakob blir sena, vilket gav mig en troligen välbehövlig anledning att sätta mig ner och dricka en kopp kaffe. Och BLOGGA!

Det här med datorer alltså. Jag kommer nu vara utan internet fram tills imorrn kväll. HUR SKA JAG ÖVERLEVA?!?!?! Tänk... för bara några år sen, rättare sagt fem år sen, hade jag aldrig ägt en dator i hela mitt liv. Det var faktiskt när jag bodde i Paris 2000 som internet på allvar invaderade mitt liv. För det var ju faktiskt världens bästa sätt att hålla kontakten med de där hemma. Där läste jag mitt första e-vykort. Och fick ett mycket charmigt mail från min då typ... fyraåriga (?) brorson: HEJ ÅSA DETA ER MIT FÖRSTA MAIL HEJDÅ J---

Då började Ozzyfastern nästan grina av stolthet. Inne på internetcafét.

Det var även i Paris jag fick se min första turkhit tätt följd av min andra turkhit. Hade aldrig sett nåt liknande! Både jag och Matilda höll på att avlida av skratt. Inne på internetcafét.

Väl hemkommen till Sverige igen insåg jag att det faktiskt inte går att leva utan internet. Tjackade en harvig mac och upptäckte chattvärlden. Tyvärr fanns det bara en enda chatt i hela Sverige som man kunde chatta på med mac, nämligen Lunarstorm. Fränt... Upptäckte även nätdejting och träffade en massa konstiga (och några trevliga) snubbar. Nästa stora nätsteg blev bloggen, som jag introducerades till av syrrans granne. Sen var jag hooked på allvar. HTML-koder, youtube, msn dygnet runt...

Hej, jag heter Ozzy och jag är internetoholist. HEJ OZZY!

Och nu ska jag klara mig ett drygt dygn utan internet.

Jag kommer, troligtvis, att dö.

Hörs imorrn kväll, om jag överlever natten.


3 kommentarer:

Anonym sa...

Dö får du inte göra! Du är min enda och bästa syster. Hang in there, girl. You can do it. Ska hälsa Magic att du skrivit om honom, då blir han dunderglad.
Jag är i Köpenhamn på mässa. Så nu ska jag käka smørrebrød och pølse. Hoppas allt ordnar sig med flytten. Krraaam från Big Bro in da haus.

Anonym sa...

Internet är sjukt jobbigt! Jag borde fixa timer på webbläsaren... Kör manuell begränsning ist genom att hålla koll på klockan.
Lycka Till med flytten oxå! Skulle hjälpt dig om jag kunnat!

(Ps: Notting Hill startar musikquiz igen - bara så du vet)

KuriÅsa sa...

Jag överlevde natten med nöd och näppe. Hurra! Och grattis i förskott käre bror!

Ms D, jag har hört om quizet. Har föreställning varenda söndag resten av mitt liv känns det som.