lördag, februari 17, 2007

Dagen då Sverige tappade färgen

Det började med att Rims blogg blev vit. Sen spred sig den vita färgen ut ur Ozzys dator och in i KÖKET! Mitt och Jakoppps kök hade tidigare ungefär den här färgen
Nu är det flammigt vitt. Fult. Ska bli jämnt vitt. Tråkigt. Ozzy är en färgmänniska. Funderar på om jag ska måla nån rolig färg i mitt nya hem. Fast Marina hävdar att jag har så mycket färg på alla mina grejor så det blir nog för mycket. Och... hon har ju rätt. Men det är ju så ROLIGT med färg! En brun vägg till exempel. Skulle vara trevlickt. Fast passa jätteilla med min gröna och min röda soffa. (Ja jag har två soffor. Två soffor! I olika färg! I olika stil! Och så vill jag brun vägg till det! Totalt smaklöst!)


Björn som jag ska byta läga med är inte blixten förresten. Vi bestämde att vi skulle flytta typ det mesta denna helgen. När vi ringde idag hade han knappt börjat packa. En gång när han kom med lådor sa jag "och den här ville ni ha kvar ja" och pekade på bokhyllan. "Ville vi? Vad bra!" sa Björn då. Han hade totalt glömt att han sagt att han ville ha bokhyllan. Dessutom trodde han att vårat kök var rosa innan vi började måla om det. Fast han och hans flickvän varit här och inspekterat köket flera gånger och filosoferat över om de ville ha kvar den gröna färgen eller inte. Skojjig. Och förvirrad.1 kommentar:

maribe sa...

Ooouiii, ooouiii! Språkpolisen här. "...denna helgen" (f'låt, men jag kunde inte låta bli).