fredag, februari 02, 2007

Om bästisar

Och nu måste jag tillägga att jag faktiskt har fler bästisar än Cicci och Marina. Trampade visst på några tår när jag skrev det där. Grejen var från början att jag skulle skriva om bästisar à la 1984. Fast sen sprang inlägget iväg. Efter 1984 blev jag världsmästare i bästisar.

1988- Lindex (kan nyfikna läsare rota upp i kommentarerna i bloggen. bor fjärran oftast.)

1995- Muminpappan (kombon som jag återupptog kontakten med häromdagen)

typ 1999- Matsenpatsen och Nicolas (matsen är en numera borttappad bästis.)

typ 2002- Kakan (även kallad strutluvan)

2006- Johanna (vi har försökt bli bästisar i flera år. är på g)

Fast det är ju svårt det där, att sätta labels på sina kompisar liksom. Var går gränsen för en bästis och en väldigt god vän? Robert till exempel, är ju en av mina darlings också. Och klasskompisar som jag dögillar osv osv osv. Kanske ska sluta med "bästis"-termen överlag?Andra skriver om: , ,

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hur blir man Ozzy-bästis 2007?

Ozzy sa...

Hmm. Bra fråga. Jag hinner ju inte med kompisar nuförtiden så det är nog svårt. Men om man skulle ge mig en bil, en lägenhet, en miljon kronor och en pojkvän så skulle man nog ligga bra till.

Anonym sa...

Nu känns det bättre. Gårdagen var en katastrofdag á la carte. Förmodligen var det därför jag fjortis-snyftade så. Det är inte alla dagar som börjar med en ofrivillig off pist åkning på SKOTER. Eller ja, på och på. Först hamnade Lindex mellan skotern och en gran (som visst inte var av vik-käppsmodell)Detta syns tydligt på vänster armbåge. Vidare trillade jag av och stötte bort skotern med arslet. Vilket också syns tydligt!!! Det känns rätt tydligt också faktiskt. Så går det när käcka farbröder plötsligt lägger över snö där vägen gick dagen innan. Spännande också att det bara gick att svänga höger efter vurpan, så det blev en intressant färd till verkstan. Måste tillägga att jag fick hjälp av mycket trevlig kille alias Småstjärnorna-Olle.
Oj oj vilken dag.
Det kan bara bli bättre!
Och se där, idag är man bästis, HURRA!

Lindex