onsdag, juni 13, 2007

Mamah

Allvarligt Zebran, om man går in på din blogg så hänger sig hela intärnät å man måste starta om det.

Dumt.

Jag är för övrigt uttråkad. Försökte vara en klok vuxen och titta på kunskapskanalens program "planeten". Man blir bara deprimerad av det jö.

Så, vad kvarstår då att göra på en gråmulen skärgårdsö klockan halv nio på kvällen? Jag har slut på idéer. Men imorrn ska jag i alla fall slå följe med modern till närmsta större håla för att införskaffa diverse pryttlar. Jag lär dock bara få titta på. Ruinens brant är nära. Hittade tre obetalda räkningar när jag städade i ordning packningen som bara var halvuppackad. Darn! Och i augusti kommer jag vara överflödigt rik då alla löner och skatteåterbäringar och extra stora csn kommer. Darn igen!

Det är svårt med sommarlov.


2 kommentarer:

Anonym sa...

Hihihi, har det regnat idag eller vad är det. Redan tappat föregående dags eufori över att lyssna på skorpornas ljud när de fin males mellan de välborstade gaddarna???
Du kan väl rita en teckning-det tipset gav jag 8-åringen när han klagade över att han inte hade nåt att göra. Han tog mig på orden och har roat sig flera timmar. Sååå, Ozzy, sätt dig nu ner och rita lite och var en snäll flicka!
Du kan ju alltid lägga ut den på bloggen sen. Fota med din nya mobil vetja!
Godnattpuss!

vandrarvild sa...

Jag är också båååred som fan. Men läs en bok i skuggan ¨då, eller skriv en egen. jag hade nog hellre legat hemma idag än setat här och stirrat på datorn och haft det för lugnt.