måndag, juni 18, 2007

Error

Det är nåt knas med landet.

För är det någon gång "det" (och med det menar jag det mesta, men framförallt saker och ting som har med teknikens under att göra) strular, så är det när man är här ute. Tixempel: Så fort vi skaffade bredband fick vi virus och fick lämna in datorn på reparation som tog två månader och kostade en miljard. Tixempel när det är dåligt väder så pajjar digitalburken på taket. Tixempel när man ska kolla omtentaresultaten på kursportalen så går det bara att läsa namnen, inte resultaten. (Hände idag.) Eller tixempel när man köper ett roligt Asterix och Obelix-spel till datorn så att syskonbarnen kan spela på det, så funkar inte det.

Eller

När man köper ett Da Vincikodendataspel till sig själv för att roa sig med när dåliga vädret kommer. Då kommer man en bit. Och sen dör det. Och man försöker installera om spelet. Och man tittar in på olika spelsajter och får veta vad som ejenklien ska hända. Det ska komma upp ett tangentbord på skärmen där man kan skriva in en kod. Det gör det inte. Bajsspel. Så då får man maila nån konstig support i europa och försöka beskriva på engelska (ni vet ju hur bra jag är på engelska. not.) vad det är för knas med The Da Vincigame.

"When I come to Mona Lisa, there's supposed to appear a keyboard so I can write in an anagram on it, but that never happens."

Möööö. Undrar om de ens fattar nånting av min knackiga engelska.

Nu ska jag åka och handla massa mat för idag kommer syskonbarnen hipp hurra!


2 kommentarer:

Anonym sa...

Fast det funkar ju inte assmidigt i la stada heller alla gånger. Drabbas seriöst av game-rage när lagg ser till att ta död på en utan att man fattar vad som hände - ofta psiiiis när man slayat tillräckligt med monster för att komma fram till uberskurken =)

MsD - da gamernörd

KuriÅsa sa...

Lagen om it:s rövighet as we call it.