söndag, juni 10, 2007

Jag är lat

Man får inte så mycket blogginspiration av att göra absolut ingenting.

Just nu bryr jag mig mest om antal lästa sidor i diverse böcker, vilken bok ska jag läsa sen, bränner jag mig om jag ligger en timma till, vad ska jag ta med för fika till stranden, är det bara skit på tv ikväll osv.

GÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTT

Har hackat i mig en och en halv bok sen i fredags.

Haddirajjjj


5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är grymt avundsjuk på ditt sommarlov... Boktips: Stenhuggaren av Camilla Läckberg. Grymt bra, plöjde den på en och en halv dag.

KuriÅsa sa...

Tack för tipset. Tyvärr har jag myyyycket svårt för populärlitteratur, så det är nog ganska liten risk att den blir läst. Men mamma har läst den och älskar den. Hon är Läckberg-torsk. Själv håller jag just nu på med "Den besynnerliga händelsen med hunden om natten", en bok skriven ur ett autistiskt perspektiv. Iofs lite populärvarning, men ändå intressant.

vandrarvild sa...

jamen, VAD är det du läser då??? va va va?

Anonym sa...

Haha! Jag antar att du inte läst Stieg Larsson och Da Vincikoden då???
Eller Liza Marklund eller Sagan om Ringen. Gäller samma princip för bloggar?
Om en blogg blir för populär börjar du genast leta nån kufisk blogg om självmordsbenägna solrosor med typ tre läsare???

KuriÅsa sa...

VV: Första boken - Svenne av Per Nilsson. På uppdrag av http://fittklubben.blogspot.com. Andra boken - Den besynnerliga händelsen med hunden om natten. Fick i föllsedagspresent. Har nu börjat på tredje boken, även den fittklubbsbok: Mrs Dalloway av Virginia Woolf. Jag plågas. Vad är det för dravel? Men jag måste ju. Har fittorna sagt att jag ska läsa den så måste jag. Sen håller jag även på med Improvise av Mick Napier, bok om improteater, fantastiskt intressant och fantastiskt engelskspråkig, så den tar tid. Funderar på om jag ska hugga tag i "Den nya kvinnostaden" och lägga Mrs Dalloway på hyllan ett tag. Får se.

P: Stieg Larsson har jag inte skaffat mig nån uppfattning om än. Har funderat på att läsa Da Vincikoden bara för att kunna tycka nåt om den. Liza M går fetbort. Bloggar äro ett undantag. Ofta lästa bloggar är ofta också välskrivna. Självmordsbenägna solrosor får läsa varandras bloggar, jag läser bra skit. hehe.