onsdag, augusti 25, 2010

menförisatansinihelvetes skräpmaskin!

Jag tänkte jag skulle blogga om lek. För idag har jag lekt. Med en vevgrammofon. Fy fan vad roligt! Den funkar! Och jag provspelar mina stenkakor och upptäcker att jag har en riktig raritet i min samling, en gammal svensk jazzklassiker. Så jag filmar den låten och försöker ladda upp på youtube. Men då hänger sig datorn. Så jag våldsstänger av den. Sätter på. Då har internet ballat ur. Avinstallerar. Installerar om. Startar om. Funkar. Börjar tanka upp på youtube. Då hänger sig datorn. Våldsstänger av. Startar om. Chattar och markören hoppar än hit, än dit, nu har den till och med börjat hoppa mellan olika öppna fönster. Och hittils i den här bloggtexten har den hoppat iväg och landat lite var som helst i texten fem gånger. Och jag lyckas knattra ner några bra rader i boken men datorn hänger sig så raderna hinner inte sparas. Och jag får mail från I om en manustävling och det känns som ett rop från Universum om det där jag är menad för, mitt kall, folk påstår att det är skriva men jag vettifan för hur FAN ska man kunna skriva nåt på den här FÖRJÄVLIGA DATORJÄVELN???

Så. Jag har tamigfaninihelvete ingen jävla lust att skriva nåt kul FÖR NU ÄR JAG SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ DEN HÄR JÄVLA SKITDATORN SÅ JAG TAMEJFAN GÅR OCH KÖPER EN NY JÄVELDATOR IMORRN OM DEN INTE SKÄRPER SIG!

men det ingen visste, var att detta voro ett rop på hjäääääälp


1 kommentar:

Yvonne sa...

Hahahahaha!
"Mitt fantastiska liv" ...
Förlåt att jag skrattar, men jag kan inte göra så mycket annat när jag läser om allt elände du drabbats av. Jag skrattar MED dig, inte ÅT dig.
Din dator påminner lite om mig när jag var liten och vild - jag hoppade också mellan olika fönster då.

Hoppas du snabbt får ordning på datorn!

God morgon förresten :)

// Yvonne