tisdag, augusti 31, 2010

Come what may, but come NOW! Please...

Hade jag inte vetat bättre hade jag trott att jag var gravid, för känslolivet hoppar upp och ner som en jävla guttaperkaboll just nu. Ena stunden tjofadderittan, andra stunden blähä blärk. Just nu, blähä blärk. Trots en massa skojigt och trevligt ikväll. Men ändå, tomhet.

Lätt omotiverad. Lätt slö. Eller snarare jättetrött.

Det här med att sitta hemma och göra absolut ingenting för att man är arbetslös är inte min grej helt enkelt. Dagarna bara går och jag hinner inte göra någonting, och jag FATTAR INTE varför? Jag borde ha hur mycket tid som helst. Men det har jag inte. Vad gör jag med tiden? Ingen aning. Grubblar. Glor på tv. Väntar. På att telefonen ska ringa och säga att jag får komma på en andra intervju. Eller att jag inte får det men oj oj oj så jämt det var. Eller nä du var inget att ha.

Ge mig framtiden. Nu. Jag pallar inte att vänta på den längre.


2 kommentarer:

vandrarvild sa...

Jag med, nu vill jag vidare.Nu kan jag det här. Ge mig framtiden och jobbet och pengarna och sommarstugelånet och.....
Och jag fattar inte heller hur dagarna bara går; jag gör samma saker varje dag men ibland tar det tre fyra timmar längre(att typ göra ingenting).
Idag ska jag städa. Inte för att jag vill, men för att solen lyste in och avslöjade pinsamt mkt damm.... det kommer sluka min tisdag.

KuriÅsa sa...

Fan, ibland kommer framtiden snabbare än man tror. Shit man.

Har ni kollat upp lån? Kan ju vara värt att göra så att sommarstugan kommer.