söndag, januari 07, 2007

Hur ser han ut ejenklien?

När jag är förälskad i någon glömmer jag alltid hur han ser ut. Jag kan inte se honom framför mig. Just nu är jag förälskad i en kille (vilket förklarar mina glada tankar på sistone), och när jag försöker se honom framför mig ser jag istället en av lärarna på min praktikskola. Vilket är obehagligt. För den läraren är inte direkt mr porn om man säger så. Fast de påminner om varandra. Båda är snaggade och har brillor. Fast min förälskelse är hot like lava. Det är inte läraren. I mina ögon.

Måste fixa bild på nåt sätt. Så här kan det ju inte pågå. Tänk om jag tar fel på honom på stan.

Och hur lätt är det att plugga nu då? Och inte börja tänka på hångel så fort det är ett norskt ord man inte förstår?

Åååå vad jag hatar att plugga. Tyckte det var kul i exakt 1,5 år. Sen började det dala. Och nu har det dalat FETT. Sabbatstermin på g?

Åååå kärlek. HAMMERTIME!!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hade glada tankar av samma anledning som du. Sedan blev jag krossad i en jättemortel...
Jag hoppas att du inte blir det.
Undrar fortfarande vart jag ska vända mig för att få reda på om man kan få ont i ögonen av att sova för mycket. Eller är det så att jag åkt på något virus kanske?
Lite impro skulle definitivt liva upp nu kan jag säga.
Ilby

KuriÅsa sa...

Du kanske är allergisk mot sängkvalster som jag? Då svullnar man igen av sömn. Nä, jag tänker inte bli krossad den här gången faktiskt. Har fått nog av kross. Hammertime! After work impro sista fredagen i januari, det är närmsta improgrejen jag vet.

Anonym sa...

Fast jag har inte svullnat igen. Det känns mer som om det ligger en brummande motorväg bakom ögonen. Jag är nog sjuk, annars skulle jag inte svettats i pannan i natt. Det är det jag försöker lista ut nu, stanna hemma eller åka till jobbet.
Jag vet att det är impro sista fredagen i januari, men vem jobbar då? Jo, jag. Jag jobbar ju alltid när det är något kul.
Tur att din blogg finns då, den är kul.

Rim sa...

Shit Oz, du har ju pimpat din blogg! Din blogg blev lite julig. Rött grönt och stjärnor! Men stjärnorna är mycket finare än de tråkiga pilarna som fanns där förut.

KuriÅsa sa...

Ja jag såg när jag var klar att den blev lite väl julig. Fast jag gillar färgkombon ändå. Och nu vet jag ju hur man gör i alla fall. Men när man inte kan pixla och greja och rita så är man ju hänvisad till snodda bilder. Och damn it vad svårt det var att hitta små fina enkla bilder!

brelovich sa...

Ååååh! Vilken bra idé jag fick!

Jag startar konsultföretaget Pimp My Blog nu genast. Nej förresten, jag ger bort idén för jag är inte intresserad av sånt.