lördag, januari 20, 2007

dumma

Snö på vintern? Det trodde jag var ett utdött fenomen.

Ozzy + alkohol + depp = dålig kombination. Lyckades i alla fall låta bli att skicka ett jävligt argt sms. Fast jag vill faktiskt att han ska veta att han har gjort mig väldigt ledsen. (Och helst vill jag plåga honom lite med nån förolämpning om att han inte är man och beter sig som en fjortis. Fast om jag skriver nåt sånt så kanske det är jag som är fjortisen?)

Jag blir tokig! Gimme en jävligt hög bro att hoppa från!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Skriv ett dumt SMS, det tycker jag du kan göra. Fast tänk lite innan du skickar det. Jag tänkte inte tillräckligt länge för sedan ångrade jag mig...
Men hoppa inte, det är dumt!
Ilby

Ozzy sa...

Cicci sa "braaaa att du inte skickade det". Eftersom jag skrev "dra åt helvete" i det. Jag kan vara ganska syrlig när jag vill.

Anonym sa...

Fast du kanske skulle må bättre om du skickade "dra åt helvete". Det är okej att vara arg, trumpen, besviken, förbannad... Att skriva av sig brukar hjälpa mig. Om du inte skickar ett sms, kanske du kan skriva något i ett av alla dina anteckningsblock?
Ilby

Anonym sa...

Vi kan ånka ihop om du vill.
Efter fredagens arbete kom jag hem med ett stort självhat. Bara för att jag är snäll och blödig och tycker synd om stackars barnturister som har fulla föräldrar och inte kan ta sig hem efter afterskin pga av detta körde jag nämnda barn till deras stuga på min skoter. Dom fulla papporna beordrade jag att ta en taxi med dom två minsta barnen med. När jag sedan bara för att jag tyckt synd om barnen kört slut på bensinen i skotern (för jag fick köra två vändor) och fick genomgå visst besvär med anledning av detta, då ser jag en kollega köra fyllbulten och ett barn på SIN skoter. HON hade dessutom fått 500:- för det. FY FAN för att vara snäll. Jag hatar mig. Gubbjäveln vann. Och dessutom hade han Jägermeistersnusnäsduk på huvet när han gjorde det. FYYYYYYYYYYY. Och stackars stackars barn!!!!
Jag ska sluta vara snäll, ta betalt för allt, och sluta vara blödig.
Se hur det går....
Man får ingen dricks och Jägermeisterprydda fyllbultar skrattar åt en.
Hur kul e de då????!!!

Lindex

Ozzy sa...

Å fy fan! Snubbar med jägermössa = djävulens påfund. Men JAG tycker om dig trots att du är snäll! Fast jag skrattar åt dig ibland, men det är bara för att du är så rolig.