lördag, januari 13, 2007

hejja mig

Har suttit halva dan och uppdaterat www.gbgimpro.se och jag kan! Hurra! Har till och med lagt in bilder och grejor! Helt skumögd nu dock. Ska läsa lite bloggar och kolla kommentarer och se om det trillar in nån blogg-inspiration i kroppen.

Messade killen igen idag och frågade om han gått under jorden eller om det hänt nåt. Men han svarar inte på det heller. Så det har nog hänt nåt. Så jag får väl ringa honom nån dag då då. Suck. ALLT ska man behöva göra själv!

10 kommentarer:

Anonym sa...

iiiiih! Vad mycket skoj du håller på med... Åh, vad glad jag blev när jag läste om den där kursen i Games som jag anmält mig till. Kan det inte vara april snart? Och när kommer steg tre, fyra och fem och sex och sju och åtta....
Idag är en bra dag för jonglering och för att lyssna på Madness. Men inte utomhus förstås...
Ilby

Ozzy sa...

Steg 2 kör vi i höst. Ja, jag håller på med mycket roligt, men inte får jag nån jävla pojkvän för det! Sa hon bittert. Fast allt roligt är ju lite stress-bildande också.

Anonym sa...

Men hallå där va? Det finns fler som inte får någon pojkvän. Jag till exempel. Just som det verkade så bra. Men jag visste väl att det skulle finnas en hake. Jag var visserligen mig själv, men jag har inte kjol vilket tydligen är mycket konstigt och jag är helt otjejig för övrigt också...
Jag tror jag ska tillverka en egen pojkvän. Sno bitar som passar på stan och sätta ihop till en egen.
Ilby

Ozzy sa...

Men du kanske är flata då, som alla tror? Eller så får du skaffa dig en kille som är som en tjej. En.. vad heter det... metrosexuell kille. Dom kanske gillar tjejer utan kjol. Förresten va fan, om du går utan kjol då borde du ju ha hur många som helst. Tjejer utan kläder is da shit för snubbar har jag hört. Jag funderar på om det är därför min snubbe gått under jorden. För att jag inte naknade.

Anonym sa...

Ha-ha! Menade väl mer att jag kjolvägrar. Jäkligt osmidigt plagg, måste vara någon man som kommit på det. Det går inte cykla, benen klippar ihop, man måste tänka på hur man sitter... Inget för Ilby. Jag hade förresten kjol/klänning flera dagar i december förrförra året och januari förra året. Fanns alla möjligheter att se mig då. Jag har fyllt min kvot, i och för sig var det på en teaterscen men ändå...

Anonym sa...

Oj, jag bryter visst på finska. Klibbar menar jag, inte klippar... :)

Ozzy sa...

How about byxkjol?

Anonym sa...

Byxkjol.... Hmm...
Det känns som om jag behöver bli lite äldre än vad jag är nu för att ha det. Kanske till och med vara bibliotekarie. Vi är typ lika gamla, har du byxkjol?
Men jag kan inte få den där killen vare sig med byxkjol, med vanlig kjol eller utan... Så då kan jag ju lika gärna hitta en som tycker att kjol är det fulaste som finns.

Ozzy sa...

Nä jag har faktiskt ingen byxkjol. Men jag gillar kjol. Om man får ha nåt under typ en liten strumpbyxa eller ett par glada tights.

Anonym sa...

Jag skulle vilja ha på mig sådana kjolar som Grynet har, med coola strumpor och converse till. Det vore helt ok. Men, jag vet inte vad det är som tar emot... Kanske att det inte finns fickor på kjolar. Oftast inte i alla fall...
Ilby -- som nu ska skriva en tråkig text om ett säkerhetsskåp