torsdag, oktober 18, 2007

Heja Härman

Liten lätt bloggtork här. Mr Madison utmanade mig häromdagen att flasha sju sanningar om mig själv, men jag vet inte... tycker jag fläker ut sanningar om mig själv här dagligen, så det skulle nog inte tillföra så mycket. Sorry M! Lotten hade däremot en skoj grej som man kan joxa med om man är en sanningssägande bloggtorkare. Åtta saker jag försökt mig på men aldrig kommer ge en andra chans!

1: Sushi. Det smakar röv. Punkt.
2: Slalom. Bambi på hal is + höjdskräck = omöjligt att kunna åka skidor.

Hmm.. märker redan hur svårt det här var, för jag är ju en andrachansare. Man ska aldrig ge upp!

3: Téet på cafe Japan. Smakar som att doppa tungan rakt ner i havet.
4: Smisk
5: Åka Finlandsbåt.
6: Äta krukväxten Våreld/Höstglöd/Kalanchoë (kärt barn har många namn)
7: Clownkurs för Sue Morrisson - häxan from hell. (Ta på dig en röd näsa, tänk på någon personlig tragedi och gråt på riktigt när 15 pers sitter och tittar.)
8: Drinken aphjärna. (Häll Baileys i nån sprit minns inte vilken, och lite grenadine. Bayliesen klumpar sig och ser ut som en hjärna med en röd hinna runt.)

Hmm. Blev en liten kombo av Lottens och Madisons utmaning. För inte visste ni att jag käkat krukväxt? Kanske ska tillägga att jag var 26 år gammal när jag gjorde det. Alla som tror att jag var nykter, räck upp en hand.9 kommentarer:

Peter Madison sa...

Mäh...sushi smakar inte röv...sushi smakar ju...typ sushi:) Finlandsbåt måste ju vara satans påfund...du vill inte veta vad jag gjorde på en sådan för länge sen...längst nere i nån jävla hytt på bildäck....urrk. Aphjärnan verkar ju lite kul så det måste jag pröva...;)

Ozzy sa...

Sushi äcklosmak i alla fall. Klart jag vill veta vad du gjorde på Finlandsbåten! Själv har jag bara åkt en gång och kommer inte göra om det.

Lotten sa...

SLALOM! Jag glömde ju bort slalom! Jag kunde ha haft slalom på alla åtta punkterna, så lite kommer jag att åka slalom under resten av mitt liv.

Ozzy sa...

Samma här! Slalom is sjukt svårt och rent allmänt vedervärdigt. Opraktiskt nog bor min kära vän Lindex halva året på en skidort och vill jättehjärna att man kommer och hälsar på. Hej after ski. Utan aphjärna.

vandrarvild sa...

ja, sushi smakar vidrigt. aphjärna har jag bara sett men aldrig smakat för det var nått vidrigt i den som jag inte gillade även om jag gillar baileys.

föresten är du BÄST! har jag sagt det? well, du är det i alla fall :)
kram

Peter Madison sa...

Slalom är kul...men så bor jag i norrland också och då SKA man tycka det är roligt... Hmm...på den där finlandsbåten...well...efter för mycket finlandia å all annan dryck som fanns och bakterieinbakad buffé samt kombinationen sovhytt på bildäck gjorde att jag aldrig mått så dåligt i hela mitt liv. Det fullkomligt forsade ur alla håligheter på min kropp...samtidigt....huh.... Då så...mer utförligt än så går jag inte....:)

Ozzy sa...

Meh VV! Ba en sån grej! Fänk jo! Någon särskild anledning?

Madison - Oiii nä nu räcker det nog med detaljer tror jag. :O)

vandrarvild sa...

ingen anledning alls, bara ville säga det :)

jag vill SÅÅÅÅÅÅÅÅÅVAAAAAAAAA.
och hade jag varit kvar i "jag gillar när söt tatuerad muskelkille med håret i tofs och lagom skäggväxt visar intresse för mig"-stadiet hade jag nyss blivit lite glad när han gjorde det...

Ehh...well.

vandrarvild sa...

(jag jobbar och nyss kom nån arbetarkille i mörkblå arbetarkläder och.... well, ja.)