onsdag, oktober 17, 2007

God morgon?

Idag är en såndär morgon när Sara har något viktigt på hjärtat och ringer och väcker morgonmonstret tio över nio. Och eftersom jag på grund av överstimulans (impro är så jävla kuuuul men opraktisk kvällsaktivitet) inte kunde somna förräns halv två så är morgonmonstret ett riktigt elakt ett.

Men

Idag är till följd av Saras samtal också en såndär dag då morgonkaffe hinns med, vilket det ALDRIG gör annars, vilket oftast resulterar i en sjukt sur Ozzy. Så, lite gladare Ozzy, morgonmonstret is fading out så smått.

Idag är också till följd av Sara en dag där jag hinner att chatta med Cicci för en gångs skull istället för "jag måste skynda mig ska till skolan" "ja jag också ska vara på jobbet om fem typ".

Idag är också till följd av Cicci en dag när man får se den här sjukt roliga fågeln och börjar dagen med att asflabba. Cicci genererar dessutom dagens andra asflabb genom att berätta att hon strax ska på dejt. På akvarellmuséet i Skärhamn. Där skall asflabbet komma, för er som inte vet det. Cicci säger: "då ska man plötsligt duscha för att gå å kolla på konst me nån man inte känner.." Humor! Hejja Cicci.

Cicci är nog världens mesta och bästa dejtare tror jag. Själv tycker jag att dejtandet är lite klurigt, speciellt varianten träffas på nätet. Det blir liksom... Jaha, hej okända människa, nu ska vi se om vi är pojkvän-flickvänmaterial. Vore ju ett mirakel om man blev kär under såna premisser. Själv har jag aldrig lyckats.

Anywho, Sara, du är förlåten. Jag fick ju tid över av dig. Fast du behöver inte ge mig den presenten fler gånger.5 kommentarer:

Anonym sa...

*rodnar förläget* aldrig! aldrig! före tio och helst efter elva...
Sara

Ozzy sa...

Hurra! :O)

Bittan sa...

Du gjorde min morgon full av skratt...skön birdie *asg*
kram bittan

Peter Madison sa...

Tjoo...du har visst fått en utmaning...

Ozzy sa...

Gött att höra Bittan!

PM - Läs ovanstående inlägg :O)