tisdag, oktober 30, 2007

Hello my name is Bajs-Ozzy

Blä. Idag är jag en dålig kompis överlag, en dålig svägerska som inte ringer IT-mamman och grattar utan bara nätgrattar (länk = usel kompromiss), en dålig student som inte har pluggat i tid utan får sitta och stressbanka in allt i sista sekunden, en dålig dotter som inte har ringt mamma på säkert två veckor, en dålig kosthållare som bara ätit typ mjöl hela dan, en dålig bloggare som inte kan skriva intressanta inlägg, en dålig hushållerska som har ett stökigt och dammigt hem, en dålig avslappnare som stressar upp mig nåt helt vansinnigt över tentan samt en dålig ta hand om mig självare som inte går och lägger mig nu på stört.

Skäms över mig själv just idag. Känner mig ego.7 kommentarer:

Tant j sa...

Älskade Ozzy! Det är helt sjukt onyttigt att belasta sig med så mycket skuldkänslor och negativ stress. Så lägg av med det. Massa kärlek från en Tant nära dig. kraaaam

Anonym sa...

En trött Ozzy behöver lite klapp på kinden.
Trött (och lat?), men brydd (!) Sarisen klappar över nätet och hoppas att det kanske hjälper lite ialla fall...
Kram får du med på köpet.
/S

Ozzy sa...

Tack :) ni är snälla och fina och finns dessutom på riktigt. Det är en bra grej i livet. Och som ni märker har jag fortfarande inte gått och lagt mig. Jävla mig.

vandrarvild sa...

men sötaste, du kan ju inte göra ALLT på en gång. En sak i taget bara. ring mammsen, lägg disk i blöt och gå och SOV så du blir frisk. Sen när du lägger disken i blöt en tredje gång är den nog ren sen, haha, och be din mamma läsa din blogg så vet hon att du har sjukt mkt att göra, eller så kan din bror ringa henne och hälsa det för han läser ju här... och skit i dammet, det kommer ändå bara nytt.

Ozzy sa...

jag borde svara nåt nu men jag är så trööööööött

Cicci sa...

klipp av sladden till datorn.. å släng mobilen långt in i nån garderob ett tag.
Du kommer märka att tid finns bara man prioriterar rätt.. :-D

IT-svägerskan sa...

Å jag som blev så glad för nätgrattiset! Känn dig duktig istället. Så ja.