torsdag, oktober 11, 2007

Upp och hoppa blåbärs...sockeråfett

Idag är dagen då inget blir gjort. Sitter framför datorn och stirrar mest. Bölar lite då och då. Fast jag hoppas att jag har bölat klart nu. Om du har missat varför det är gråtartajm kan du läsa här.

Min kropp är inte riktigt gjord för gråt. Ögonlocken blir som två vita skogssniglar. Jättestora. Svullna. Av nästan ingen gråt alls. Och idag har jag dessutom haft linser på mig. Känns som om de består av 95 % salt just nu. Borde kanske plocka ut dem. Fast jag ska på teater om en timme, och då vill jag ju ha dem i. Dilemma.

Det finns en nackdel med stadsteaternteater. Man får inte prassla med godispåsar. (Får får man väl men det känns lite fjortis och inte så särdeles kulturellt.) (Det får man däremot utan att skämmas på gbgimpro.se:s föreställning "ORD" som spelas imorrn. Jag är med på scen!) Och just idag är en godisdag. Eller borde vara. Man bör få äta kopiösa mängder socker och fett i ljuvlig kombination när man är på gråthumör. Det borde finnas en gråtklausul. "Om socker och fett intages i kombination med tårutsöndring äro fettbildning out of the question".

Jag är så otroligt glad över min humor. Lifesavern.

Jaha. Jag måste väl klä på mig nåt annat än linne och termobrallor då då. För det kan man inte ha på sig på stadsteatern. Om man inte står på scen.

Varför jag ska gå på schtadschteatern? För att Marina, min plastsyster, har gjort mask på den här.2 kommentarer:

Lintin sa...

Om den gråtklausulen hade funnits så hade jag lipat (och därmed också frossat) dygnet runt, så det är nog tur ändå att den inte existerar.. Håll fast i galghumorn, jag hoppas att du känner att du har bölat klart snart och blir glad som en skotträv. Stor jävla kram.

Ozzy sa...

Hahaha sant! Fan vad man hade gråtit. Och ätit. Vilken tragisk syn. Ja, har bölat klart nu. Gött.