måndag, oktober 15, 2007

Det här inlägget sponsras av Ozzy - den perfekta flickvännen

Citat från lördagens barnkalas:

Ozzy: Jag måste städa i helgen för jag får hem hantverkare på måndag.
Ozzys mamma: Städar du INNAN hantverkarna kommer?!

Kära mor. Du haver nog icke träffat hantverkarna på mitt studentområde. Här duger det icke att hava stökigt hem när de muskulösa hunkarna äntrar scenen. Här ska det vara spick and span (heter det så?) både vad gäller hem och Ozzy.

För att undvika förra hantverksbesökets fadäs "öppna näck invirad i täcke med håret åt alla håll för att utanför dörren finna herr Hantverkarhunk" satte jag idag en lapp på dörren. "Sover till klockan 9". Får man sova till nio så MÅSTE man få sova till nio om man heter Ozzy. Och det verkade funka. På morgonen - ingen hantverkarknackning. Göra sig fin. Äta frulle. Ingen hantverkare. Gå till skolan, tänka attans jag får inte säga hej hunk den här gången.

Kommer hem. Herr Hunk har inte varit här! Hoppets stjärna tänds i Ozzys ögon. Fixar en mycket hälsosam och grönsakig lunch, ifall herr Hunk skulle knacka på mitt i ätandet, så han kan se hur otroligt hälsosam jag är och vilja gifta sig med mig. Byter inte om till hemmasunkaroutfiten så att han ska tycka att jag har jättefina kläder och vill gifta sig med mig.

Fast nu är klockan snart fyra och herr Hunk slutar för dagen. Och här sitter jag med finklänning och grönsakslunch. Ganska komiskt.

Verkar som om det är dags för en period av extrem kärlekslängtan igen.7 kommentarer:

Peter Madison sa...

Heh...fast om jag varit hantverkare så hade jag nog föredragit "tjej som öppnar näck invirad i täcke med håret åt alla håll för att utanför dörren finna herr Hantverkarhunk"...det är ju en mer avslappnad approach och öppnar ju upp isar tjockare än polarisarna...jag hade friat direkt...;)

Ozzy sa...

Han blev nog lite generad i alla fall den gången. Fnissande knallröd hantverkare. Charmigt! Sen blev han ju ännu mer generad när jag några timmar senare sa "så du kommer aldrig mer tillbaka nu då?". Men han friade inte. Dåligt med frierier i det här livet.

Peter Madison sa...

Tell me about it. Det måste ju finnas massor av människor som får en massa frierier å inte vi...fusk å sopigt!

Ozzy sa...

Mycket sopigt och fuskigt. För att inte tala om bajsigt.

Anonym sa...

åh, jag vill också bli friad till bara sådär. Fastjag vet inte om jag vill gifta mig ännu men det verkar så FINT att nån frågar en för då vill de ju vara med en länge, liksom! :D

//Vandrarvilse a k a Kärlekstörstande och sugen på bröllop? Njae. Men om jag ska gifta mig vill jag veta det ett år innan så att jag kan banta ner mig till kindben och mindre fett och kan vara SKITSNYGG i klänningen. japps.

vandrarvild sa...

i fortsättningen måste du ta kort på ALLA hunkar du spanar in och lägga i bloggen. Sådeså!

Ozzy sa...

Ja fan! Nytt projekt. "Ursäkta, får jag ta kort på dig? Jag har lovat Vv att lägga ut bilder på alla snygga killar jag ser i bloggen". Bästa raggningsknepet ever.

Klippdax!