torsdag, oktober 11, 2007

Hur gör man nurå?

Alltså aslarvigt. Men hur gör man?

Om man hittar en kompis från förr på facebook som nuförtiden är relativt känd och är på tv en gång i kvarten? Kollar i hennes kompislista och tänker "om hon har en massa andra gamla kompisar i listan så kanske jag kan med att säga hej". För det känns lite fånigt. Tänk om hon tror att jag kontaktar henne bara för att hon är kändis nu. Men det gör jag ju inte. Jag vill ju ha kontakt med henne för att hon är hon, för att vi hade jävligt ball en gång i tiden. Fast å andra sidan... "Vad gör du nuförtiden" är ju en ganska... knasig fråga. För jag vet ju precis vad hon gör nuförtiden. Vet det mesta om hennes privatliv också eftersom hennes sambo är ännu kändare än henne. Men ändå... skulle vara kul att säga hej.

Men så kollar man kompislistan.

Och undrar om man platsar bland Charlotte Perellli, Kim Sulocki, Sonja, Sarah Dawn Finer, Sofia Wistam (fd Eriksson), Rickard Engfors, Rickard Herrey och så vidare och så vidare och så vidare och så vidare. Inte en enda människa från tiden före kändislivet. Förutom hennes syrra. Men hon är ju också artist. Fast henne känner jag ju också. Eller... kände.

Hmmm. Får ånka på det här ett tag.

Det är lite weird när ens gamla polare går och blir kändisar.

Man kanske kan poke-a henne bara. Pet pet.


7 kommentarer:

Linnéa sa...

Skicka en länk till det här inlägget kanske? :)

vandrarvild sa...

poka henne! då har du ju i allalfall fått henne medveten om att du sett henne och att du känner henne sen förr och sen är dt upp till henne om hon vill vara nostalgisk eller nykänd.

Curios Paersley sa...

Vem är det ? Vem är det? Vem är det?

Peter Madison sa...

jepp...poka!

Ozzy sa...

Och nu tänkte jag förkorta persiljans nick för dagen medelst initialer, men det gick ju inte. Hanna Hedlund. Inte dödskänd. Men småkänd. Fast just idag har jag ingen lust känner jag. Hittade en annan gammal klasskompis som jag avhandlar 10 års non talk med just nu.

Ms D sa...

Joinar klubben. Det är fan jobbigt med den här branschen :( Det är ju bara deras jobb??
Men det går ju knappt att umgås med "kända" polare offentligt om man inte vill hamna i skvallerpressen.

Ozzy sa...

Och vad pratar man om? Den naturliga starten när man träffar nån man inte pratat med på länge är ju "vad gör du nuförtiden då?". Men det vet jag ju. Så då blir det bara "vad gör jag nuförtiden då? jo, jag är en misslyckad skådis som pluggar till lärare istället". Halvfränt.