fredag, oktober 19, 2007

Leva livet i hundranitti ja

Klockan är 22:36 pip, jag är skittrött, sleten och måste gå igenom planeringen för improkursen som jag ska hålla lördag-söndag. 12 timmar övningar jäh män. Och jag måste göra det NU.

NU!...

NU!...

My god. Jag tror tummen har grott fast.

Världens konstigaste dag för övrigt, nog därför jag är så toktrött.

Dagen började med att jag väcktes ur en helt bisarr och jättesymbolisk dröm om en massa killar som stod i kö för att få bli ihop med mig, men när en snubbe la armarna om mig så trillade tänderna ut. Plingeling - mamma ringer och vill ha hjälp med hur hon ska hitta ett recept på internet. På rostbiff med kantarellgrejs. Klockan fem i nio på morgonen. Bisarrt.

Går till skolan. Tentaresultaten på jäveltentan har kommit. Och jag fick... Vg. Hur fan gick det till? Bisarrt.

Lite svårt att koncentera mig under föreläsningen. Messar med improgruppen, inser att jag är den enda som är i stan och har nycklar till teatern. Måste därför kasta om alla mina planer om matlagning och softning över bord och istället kasta mig hem för att klottra ner bokningar och annat för att kasta mig till teatern för att kasta i mig mat för att kasta fram allt som ska säljas i foyern för att kasta ut biljetter till en överbokad teater och försöka knö in alla. Kolla första akt, springa ut under akten och sätta på mer kaffe eftersom det är så sjukt mycket folk, sälja sälja sälja i pausen inte hinna andas. Kolla andra akt, röja efteråt, inte hinna sitta ner och prata, sist kvar, cykla hem, kom hem nu.

På vägen till teatern ringer dessutom Strulputten, något han aldrig gjort förut. Han brukar bara messa konstiga saker för att sedan sluta sig som en mussla. Han hade träffat tant Johanna på krogen igår och skummat sig järnet. Han ville typ... ja, vad ville han? Ursäkta sig för mig och be mig be henne om ursäkt å hans vägnar för att han var så koko igår. Försökte föra något slags samtal med honom, komma nånstans, förstå honom lite. Omöjligt. Jag tror han är en rymdvarelse. Bisarr.

Det här skulle ju bli en soft dag. Vart tok. Vill sova. Måste planera. Raj raj.


3 kommentarer:

Peter Madison sa...

Verkar som om du klarar av att väja fast du kör som en tok! Lycka till imorrn å se till o softa lite på kvällen...föfan! :)

Stellan sa...

Mäh, kan du inte vara lite nöjd över VG? Softa dagar är rätt överskattade, förresten. Säger jag, som inte minns när jag hade en senast…

Ozzy sa...

PM - Softa it is!

Broll - Jag är skitnöjd! Förvånad ba.