måndag, oktober 29, 2007

ynk

Jag är så sjuvk så sjuvk så jag nästan kolar vippen tror jag. Eller så har jag bara feber och skitont i halsen och luftrören, men ändå. Huvudet känns som om det är inpackat i en stor varm fluffboll som stänger ute världen till viss del. Till exempel så till den del att jag helt undgick att märka att Tant Johanna enträget försökte nå mig under två timmar medelst mobilen som låg ungefär 70 cm ifrån mig i en väska. (Dessutom spikat dagen igår att vi skulle höras idag, så då borde man ju vara lite vaken eller?) Så här kommer en offentlig ursäkt för det.

Förlåt mig Tant Johanna för att jag är en bajskorv. Hoppas du tycker om mig i alla fall.

Också så sjuvk att jag en minut innan jag ska hoppa på bussen kommer på att jag lovat att möta upp Erik i improgruppen för att överlämna nycklar. Det var ju tur att jag inte hann hoppa på bussen. Feberyrslig överenskommelse via telefon att mötas en bit bort på störtens. Tur att Erik bor ungefär 500 meter ifrån där jag var.

Också så sjuvk att jag lätt förtjänar att min pojkvän kommer hit och städar upp mitt hem, värmer lite välling, bäddar in mig i filt och klappar mig på huvet tills jag somnar. Om jag hade haft nån alltså.

Och så sjuvk att det gör ont i öronen av knappetiknappeti-ljudet från datortangenterna.

Syndast av allt är att jag har gansta-tenta på torsdag och måste plugga ungefär fjorton timmar om dagen fram tills dess för att få godkänt.

Jag är så ensam och korkad.

*lögn* Jag är egentligen skitsmart och sitter och rular fett i studiegruppen trots att jag har feber. Sug på den. Jag är inte ensam heller, jag har ju till exempel en vän som sökt mig i två timmar idag bara för att få leka med mig en stund.

Jag är bara lite feberynklig.7 kommentarer:

Ann sa...

Så du kommer inte på måndagsdansen då?

Ozzy sa...

Näää och jag gråter blooood! Första missade dansen på hela terminen. Sitter och lyssnar på Ella och sörjer.

Tant Johanna sa...

I löv u anywäj! Krya på dig!

vandrarvild sa...

stackars stackars däjj! Man skulle kunna hyra pojkvänner när man är sjuk, billigt. nån som kommer och gör te åt en och har med sig film och smsar en från jobbet och så.
En slags lyxprostituerad fast utan sexet.
"Pojkvänsjouren, för sjuka singeltjejer". Och sen om det skulle bli så att man faktiskt gillar varandra så har han ju redan sett ens sjuka snörvliga Jag och efter det kan man ju bara vara underbart vacker, liksom.

IT-mamman sa...

Stackars dig!
Här, ta ett snytpapper!
Kram.

Lintin sa...

Åh fy fan, det låter vidrigt. Stackars! Hade vi bott grannar hade jag lätt pysslat om dig. Jag är en sjuhelsikes ompysslare ska du veta!

Ozzy sa...

TJ - Hurra!
It-mor - Tack och grattis på rätt dag! Måste nog gratta i din blogg på rätt dag också nu dårå.
Lintin - Hurra för ompysslare!