måndag, oktober 22, 2007

Hej, mitt namn är Narcissus?

Det var inte så konstigt att hantverkarhunken inte dök upp och hantverkade i mitt hem förra måndagen

eftersom det är den HÄR måndagen de ska komma.

Förra veckan var mitt hem spick and span, skitfint och fiffat för att charma hunken. Idag orkar jag inte bry mig. Vad är en hantverkarhunk på slottet? Han kan ju vara alldeles tråkig och... trist och... tråkig och... alldeles... alldeles... tråkig! Nä, orkar inte springa omkring och vara ljuvlig hela tiden. Så idag står det disk ivägen just där hantverkarhunken skall jobba. Obra. Men jag ORKAR INTE! Måste läsa om franska revolutionen tills imorrn. Måste alltså trycka i mig kopiösa mängder kaffe och choklad, äta halvfabrikat och tillbringa fjarton timmar i soffan med bok under näsan.

Ja... ni märker ju hur bra det går. Här sitter jag. Och har dessutom lovat en klasskompis som kuggade på tentan att maila över alla mina punkter som jag pluggade in inför tentan som jag fick vg på fy fan vad jag är bra.

Om ni undrar varför jag just nu tjötar så himla mycket om hur bra jag är så är det för att det kan vara bra att ha och plocka fram sen, när man tycker att man misslyckats med hela livet. För så känns det ju också ibland. Jag är 35 utan familj och fast förhållande, bor i en sunkig studentläga bland en massa stökiga studenter, lyckades aldrig bli erkänd skådis trots att jag är skitbra.

Bra att lägga lite egenkärlek på lager, in case of sämre tider. Så hejja mig!6 kommentarer:

Peter Madison sa...

vafan...franska revolution har väl folk läst om i dryga tvåhundra år nu... Måste du också kunna den resan alltså?! Bara för att du bor i en sunkig lägga och känner dig allmänt kass betyder det ingenting. Du ÄR ju bäst...det vet ju både du å jag!! Föfan! Dessutom, om det är en hunk med lite stil å finess så kommer han diska upp disken åt dig efter avslutart arbete annars e han fan ingen hunk!! Sådeså!

Oppåhoppanu!

Ozzy sa...

Ja fast franska revolutionen är ju intressant juvv! Fast ganska tråkigt att läsa tre olika forskares hypoteser om drivkrafterna bakom... Jag gjorde en klassiker nyss. Somnade med papprena i handen. Tappade dem i knät.

Och ja, jag är bäst raj rajjj. Hantverkarhunken har varit här nu. Han var två. Som var typ 60 år gamla och luktade inpyrd rök. De diskade inte upp min disk. De skitade däremot ner ganska avsevärt.

Duktiga fabbröder.

Nä kanske ska hoppa tillbaks till soffan och den sövande texten dåra. Mera kaff!

vandrarvild sa...

Nej, JAG är narcissus, JAG JAG JAG!
*hehe*
får dö rekård:
Du är bäst och jag lovar att skriva en film snart som du ska vara huvudperson i! Eller i alla fall rekommendera dig för tusen regissörer om året. okej?!

Ozzy sa...

JA hurra hejja dig och hejja mig. Skriv nu för fanken innan mamma Ozzy tar fram hårdhandskarna.

Lintin sa...

Hear hear! Förresten så drömde jag om dig inatt =)

Ozzy sa...

Hahaha! Mardröm?