tisdag, maj 01, 2007

ojje nu e ja en vilsen kantarell alltså

Oj

Klockan är snart tio i tre på natten och jag har precis kommit hem.

My God vilken trevlig Valborg. Bästa på länge. Och nu är jag ännu mer förvirrad över Tramsebyxan, för idag kelade han faktiskt lite med Ozzy. OBS hold your horses. Betoningen ligger på lite. Vi höll om varandra en bit när vi gick hem från Valborgsbrasan. Och lite ryggfilligrejs. Och lite vid grillen. Men han är å andra sidan en hålla om-människa. Som dessutom verkar omge sig med ett gäng singeltjejer. (Eller ja... två förutom jag. Och ett gäng andra. Är jag sotis?) Fast Ozzy får mest uppmärksamhet.

När jag kom fick jag veta att jag var jättesnygg, snyggare än vanligt och att jag hade jättesnygga glasögon och att jag var väldigt snygg i glasögon. (Han skulle bara veta att de var ny-tuschpennade) Jag hade ett fantastiskt cykellås också. Jag är nog perfekt.

För övrigt dog jag nästan när vi stod vid brasan. Såg ni månen ikväll? Fantastisk. Och det var tokmycket folk överallt och en stor brasa i mitten och ett rockband som spelade skithögt. Helt... tok. Blanda jättevackert med galet med en jättefin Tramsebyxa i skenet från elden.

Alltså han får ju skärpa sig nu annars kommer jag bli tokförälskad.


8 kommentarer:

Anonym sa...

Låter najs, jag var också på braseldning igår. Modell petit!!!
Hela byn var där... typ 75 pers. Och så hade dom tänt elden en halvtimma tidigare än utlovat. Alltså, det är ju själva tändningen som är grejen, och sen ska man stå och tänka att det var väldigt vad det tog sig. Och manskören.... HALLÅ! Är man en kör för att man sjunger samma sång samtidigt? Inga stämmor och det var bara en som hördes. Det var nog en nybörjarkör. Tur att elden spred sig ett litet tag så det blev lite action. Rätt komiskt faktiskt!
Lindex

Cicci sa...

jag sådde morötter och dill..och var på kyrkogården å satte blommor på Rut&Johans grav.. fast det var väl åxå mysigt på sitt sätt..

Polcirkelterapeuten! sa...

BLI Ozzy???
Bli???
Hahahaha!!!

(Tok in love.)

Alltså! Nu är det nära!
Om den snubben inte menar allvar borde han ju låsas in med dubbla lås.
Vad håller han annars på med? Skapar fanclub?

Näe, lyssna på en ERFAREN (25 år sen senaste boyfrienden...öh?...jag menar) gammal kvinna!
Den mannen är KÄR i OZZY!

Annars kan han för evigt hänga i sina byxor

Ozzy sa...

Hahaha! Roliga!

Lindex, jag dör av flabb. Det är verkligen living on the edge i Sälen. "Åh, elden sprider sig, så spännande."

Cicci, jag tycker det låter skitmysigt.

Polcirkeln, det kan ju vara så att han är det fast han inte vågar erkänna det för sig själv än? Eller? För nåt knas är det väl när han sitter och snackar om sitt ex och sina dejter?

Polcirkelterapeuten! sa...

Han kanske testar dig? Vill se om du är svartsjuk eller om du bryr dig i honom? Snarare det senare; om du är för förstående och inte visar att det faktiskt inte är kul alls att höra om hans ex kanske han tolkar det som att du inte tänker på honom som boyfriend.
Go for it girl!
Det enda som kan hända är
1. Att ni blir ihop.
2. Att ni inte blir ihop (och du slipper bli för engagerad/involverad innan du fattar vad han menar.)
Fast hur säger man att man är kär i nån som man inte vet om han är kär tilbaks??? No idea! Kanske ingen bra idé.
Nej, du får helt enkelt ta och vara lite förförisk, sup dig halvfull och ta för dig. Får du respons är det ju lovely, får du nobben kan du skylla på att du var så full och crazy.
(vi kan inte prata så bra svenska norr om polcirkeln, renarna bryter så på svengelska...)

Ozzy sa...

Ok nu måste jag dra början av storyn här känner jag. När vi lärde känna varandra fick jag jättemycket vibbar från honom. Så vid nåt tillfälle så satt vi på dansen och han kollade ut över dansgolvet och sa "det värsta är att den sötaste tjejen på stället dansar alldeles för bra för mig". Gulp tänkte jag och trodde han menade mig. Fast det gjorde han inte. Och så frågade han mig om inte jag hade nåt span där, och då tittade jag på honom som "är du kokobello, det är ju du", och då började han svamla om att han inte kommit in i singellivet än och bla bla bla. En annan danskväll sa han "ååå vilken söt tjej (inte om Ozzy) det är nästan så jag skulle kunna tänka mig att hångla lite till och med, det är ovanligt för att vara mig". Och så blir han jätteledsen när han ser sitt ex (som också är med i dansklubben) för han tycker fortfarande om henne.

Persiljanovitj sa...

Oj!
Shit!
Men hur länge sen är detta!??
Inget är ju statiskt? (Jag är tyvärr en enveten optimist.)

FAN vilken svammelman.
Är han en sån som älskar att ha ett stim runt sig eller är han en sån som inte fattar så bra???
Eller är ni så bra kompisar att han tar din värmestrålning som enbart vänskap?
Är han SÅ trög är han ju inget för dig!
Jobbig sits! Fattar din vånda!
Men!
Du kan ju ändå slå till och se vad som händer! För du kan ju inte slösa bort dig på sånt trams från honom!!!

(Sa hon som inte vet ett skit om saken!)

Fan vad svårt!!!

Ozzy sa...

Ja det är lite rörigt, minst sagt. Men, jag bidar min tid och ser vad som händer tror jag. Försöker att inte lägga allt för mycket tankekraft på honom. (Fast DET är SVÅRT!)