måndag, maj 14, 2007

Nu eller sen?

Idag är det skolavslutningsväder. Friskt. Nyregnat. Luktar syren när jag går till tvättstugan för att för tredje dagen i rad se att alla maskiner är upptagna.

Jag klarar inte av att boka tvättid. (Jag klarar inte av att stava till tvättid heller. Det borde vara tre t. Tvätttid. Annars blir det ju tvätt-id. Det har jag inget.) Boka tvätt-id kommer grymt högt på vedervärdiga vardagssysslor. Hur ska man kunna planera in att göra något av det värsta man vet? Och hur ska man kunna veta att man just den tiden är hemma och vaken?

Överlag är det jäkligt svårt att planera nuförtiden. Det finns ju mobil. Man måste inte bestämma tid och plats, man kan ringa och säga hej är du i stan ska vi fika nu. Om jag messar någon och frågar om fika, och personen svarar "nej jag är upptagen idag, men kan du på fredag kl tre?" blir jag helt perplex. Ska man BESTÄMMA? Tänk om det händer nåt annat?3 kommentarer:

Wulff sa...

Hmm i denna värld av stress och konstant tillgänglighet så kanske lite Leifing är att rekommendera? Kanske inte hela tiden men lite då och då? Och kanske inte till Herr Nilssons extremer men liiite bara...sök Leifingmannen på youtube så förstår du nog. Hmm undra om det finns Leifingporr?

Rim of the World sa...

Hahaha, ja, det händer alltid nåt annat, eller hur?

Antingen händer ingenting, eller så dras man plötsligt åt 14 olika håll på en och samma helg...

Ozzy sa...

Wulf- jag har sett Leifing. Där diskuterades även ämnet Leifingporr. Tror det kan vara ganska trevligt. Om man inte kör Leifing även med ansiktet.

Rim- jag tror att jag alltid dras åt 14 olika håll. Mitt hem ser ut därefter.