lördag, maj 19, 2007

God... morgon?...

Kroppen tar sin hämnd. Somnade typ kvart över två inatt. Vaknade... kvart över ett. Och ville bara sova mera. Oh yeah.

Dagens fråga är: Varför säljs yoghurt bara i enliterförpackningar? Jag knäcker en sån på ett dygn. I extremfall - typ när det blir bull-yoghurtmiddag som det blev igår.

BAH förtappade Ozzy.

Men jag tycker det är så feruketanesvärt teråkigt att laga mat! Har en paket laxfiléer som legat i frysen sen jag flyttade in här. Tänker varje dag att "idag kanske jag skulle ta och laga till den däringa laxajäveln". Och sen äter jag havregrynsgröt till middag istället.

bah...

Kom och laga mat åt mig. Och se till att jag äter den.


6 kommentarer:

Anonym sa...

Jag kan laga ananas till dig, vill du ha det?
Ilby

vandrarvild sa...

jag tycker man kan ha direktleverans av jågärt, typ ha slangari väggen med alla olika smaker och så tar det aldrig slut.

jag var likadan när jag bodde ensam. levde på mackor om jag inte var direkt sugen på ngt speciellt. det blev en del gröt med.

Anonym sa...

Nästa gång du flyttar så se till att hamna i närheten av en yoggifabrik, i så fall kan nog det där med slangen i väggen funka...

Anonym sa...

Not so anonym..
*Fram med laxen.
*På med valfri senap och ströbrö(sträuödbräuöd).
*In i ugn.
*Salta/peppra salladen.
*Jäs i soffan.
*Ät/Jäs i soffan.
/Ozzy..jag kan komma fram nu.

Ozzy sa...

Laga ananas låter väldigt konstigt.

Och det var ett jädddddra tjôt om den däringa senapslaxen. Jag veeeeet. Man kan göra andra grejer också som är lika enkla. Men FATTAR DU HUR TRÅKIGT DE EEEEE

Nu kom jåg fram

Ps: Ni som inte vet vem "Ozzy jag kan komma fram nu" är - varen inte oroliga. Den personen förstår ironi.

Anonym sa...

Jag kan för all del laga något annat än ananas också. Men ananas är gott och kanske ett bra komplement till all havregrynsgröt och mackor. Men nu har du ju fått mat hos westcoastarna så då kan vi alla andas ut och inse att du i alla fall inte svalt ihjäl i går... förhoppningsvis.
Ilby