torsdag, maj 24, 2007

Greatest hits

I senaste avsnittet av Lost är det en person som gör en lista på sina fem bästa ögonblick i livet. Det ville jag också göra. Har hållt på sen i måndags och bara kommit på tre.

1: Uppkörningsmannen säger att jag klarat körkortet. (fjärde uppkörningen)
2: Öppnar brev från teaterskolan där det står att jag kommit in.

Och nu kommer nog min bror bli alldeles rörd.

3: När brollan sa till några dumma killar som retade mig när jag gick i ettan.

Minns du det bror? Förmodligen inte. För man minns ju ofta inte själv storslagna saker man gjort, men de kan sätta sig i andras minnen for ever.

Och nu kan jag inte koncentrera mig längre för det står en människa i ett fönster på andra sidan gården och glor på mig.


6 kommentarer:

Candy sa...

Fint inlägg! Jag skall nog göra en likadan lista, men jag tror inte att jag kommer att komma på fem bästa ögonblick. :-O Snarare två eller tre. . .

Stellan sa...

Är det sant? *växer en halvmeter*
Det hade jag inte en aaaning om. Däremot minns jag att jag körde dig till tredje uppkörningen. Och jag förstår att du var glad efter den fjärde…

Pontus sa...

Jag hoppas att de flesta fantastiska ögonblick i mitt liv ligger framför mig, men jag kan komma på två ögonblick som har en chans att ta sig in på listan.

• När jag var på en fest med alla mina vänner som jag har känt sen lågstadiet och allt plötsligt släppte. Alla bad om ursäkt för allt dumt dom någonsin gjort mot varandra, fast särskilt mot mig, och alla höll om varandra och grät. Det var faktiskt magiskt.

• När jag blev ihop med min första flickvän. Hon hade somnat på soffan i mitt rum efter en fest, och jag låg och tänkte på henne hela natten. Sen på morgonen gick jag fram och satte mig på kanten av soffan och sa att vi skulle bli jättebra tillsammans. Och hon sa att det trodde hon också.

Pontus sa...

Också med på listan: Alla ögonblick jag kan minnas med min pappa.

Pontus sa...

Hm. Hade inte tänkt bli så sentimental, men med en sån här grej är det svårt att låta bli tror jag :-)

Ozzy sa...

Man får bli sentimental!