fredag, maj 30, 2008

Detta äro icke ett klagobrev till vädergudarna. Men...

Först och främst skall jag poängtera att jag verkligen ÄLSKAR sol och värme! Chilla vid havet/i park med en filt och en kopp kaffe är livet. Men när det kommer mycket sol och värme en massa massa dagar i rad infinner sig följande i-lands-singelproblem:

1: Jag kan ju inte ställa mig och diska när det är så fint väder ute!
2: Jag kan ju inte städa när det är så fint väder ute!
3: Jag kan ju inte ligga inne och greja med datorn (det vill säga hämta ikapp mina ikt-poäng) när det är så fint väder ute!
4: Jag kan ju inte springa i affärer och köpa sköna sommarkläder när det är så fint väder ute!
5: Jag har inga sköna sommarkläder att ha på mig när det är så fint väder ute!

Ett mycket i-landssingeligt problem är dessutom att jag dansar så mycket och ofta att jag svettar ner alla mina kläder och bara kan använda dem en gång. Jag behöver alltså mycket mer kläder än jag har, så jag måste ta alla mina singelpengar och köpa saker till mig själv.

Det är jobbigt att vara singel, rik och ledig.

not

Det är bara frustrerande och irriterande att inte den där "någon" har diskat på flera dagar så det är disk i drivor, och att "någon" inte heller behagar städa så att jag måste bo i ett råtthål. Ja stackers mej hoppfallerej.2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har inte heller nått att ha på mig, och när jag har tid att hangla klär så är de en massa folk på stan som vill gö samma sak å de e läskit

städa på natten? tvätta tidigt på morgonen innan det blitt varmt?

//Lena som aldrig orkar logga in

Anonym sa...

Du, det är ingen som diskar hos mig heller. Ingen som städar. Det ser ut som om det varit inbrott. Jag förstår inte vem det är som skräpar ner... Så jag flyr fältet och tänker att det nog klara sig en dag till innan dammtaxarna och diskmonstren tar över och äter upp mig...
Kul impro i går, tack!
RattlePetra