fredag, maj 23, 2008

Ledig = rastlös

Inatt skickade jag in c-uppsatsen till urkund. Fatta att jag blev klar med den i tid trots diskbråck, det är helt otroligt. Tack kära mor för laptoplånet, hade aldrig gått utan den!

Och nu när jag lämnat in den så är terminen i princip slut. Om fem dagar får jag en uppsats att opponera på, tills dess har jag noll att göra. Jo lite småsaker typ skoj saker. Åka till Bohus fästning imorrn och lyssna på min vän Curly Lou när hon sjunger samt picnica med lindygänget och favoritbäbisen Alba med hennes favoritföräldrar. Sen gå på improfest på kvällen (OCH MISSA EUROVISION SONG CONTEST FÖR FÖRSTA GÅNGEN SEN BARNSBEN! VAD HAR HÄNT MED MITT FAGHAGS-JAG?) och hänga lite. Och andra småtrevliga saker.

Så, vad gör man när man är ledig och heter Ozzy? Jo, man PLUGGAR! Fast skojplugg den här gången. Läser 133% i teorin men inte i praktiken. Har inte lämnat in en enda uppgift på hela våren. Så det kanske man skulle göra nu dårå? Dagens projekt: göra ny hemsida till lilla företaget. Går bra, förutom pixliga bilder. Morr. Grr.

Äh

Skit i det

Jag kanske ska göra nåt annat, ledigt nu... typ KOLLA PÅ PROJECT RUNWAY! Det mycket mycket sorgliga är att jag bara har tre avsnitt kvar att se och två av mina favoriter har redan åkt ut. Darn, sorg!2 kommentarer:

Stellan sa...

Pixliga bilder? Då har du nog ändrat storlek, upplösning. Nåt sånt.

Man kan fresten överleva utan Eurovision. Lätt. Numera är det lättare än nånsin, tycker jag.

Anonym sa...

Bra jobbat tycker jag. Ta några dagar ledigt och käka glass!
Rattle-P