tisdag, maj 13, 2008

Jag har fått svar!

Doktor Bo Lohmander på Torggatans läkarmottagning is da shit! Ok, det tar tid, man får vänta lugnt och snällt på sin tur, men när man väl får komma in får man SÅ MÅNGA SVAAAAAR och han tar tag i saker och hurra hurra hurra. Här kommer Ozzys healthstatusrapport:

Jag har ett diskbråcksliknande läckage av något slag som läcker ut från ryggraden och knör på en nerv som åker utåt och knör på främre delen av ryggraden - där jag har lite artros, som ytterligare ökar på knöandet på nerven. Nerven kläms = aj aj. När han fick veta att jag haft så ont att jag legat på sjukhus och grejer sa han ojoj, jaha då blir det nog operation. I vanliga fall kör man bara med sjukgymnastik, för det går över av sig självt så småningom, men har man så ont så rekommenderar jag operation. Så jag skickar vidare ärendet till Sahlgrenska.

Sen surrar det ju dessutom i mina höfter, framförallt när jag ligger på sidan, och det kunde bero på nåt muskelfästesaktigt som jag inte riktigt fattade, men han klämde på höften och jag vek mig av smärta och då sa han "Jaha, då provar vi med att sätta en cortisonspruta där. Det gör vi nu, varsågod och strippa lite så hämtar jag knarket". Hala ner brallorna lite och fick en jättelång spruta in i höften - som inte kändes nånting. Skumt.

Om det är det han trodde att det kanske var så bör jag känna verkan av sprutan inom tio dagar. Det är en liten provgrej så att säga för att kolla om det är det jag har i höfterna. Men för att spara tid så gav han mig sprutan direkt istället för att vänta på vad de säger på Sahlgrenska. Tack snälla doktorn för sprutan!

Och fänk jo lord att få veta vad det är för fel på mig!!!!!

Och fänk jo lord att det inte gör saken värre att röra mycket på sig (läs dansa lindy hop så brallerna trellar ååå). Det kan göra ont, men förvärrar inte mitt tillstånd.

TACK FÖR DET!!!! Trodde verkligen att det var tvärtom efter gårdagens inrepning av medelavancerad slinga som skall visas upp på det glada Göteborg. Dansade den i 1,5 timme, sen dansade jag lite till. Sen kunde jag inte alls dansa mer för jag höll på att gå sönder av aj, så jag "cyklade" hem. Fast jag kunde inte trampa med höger ben för det gjorde så ont. Och kom hem och övervägde harakiri. Och drömt mardrömmar senaste tiden om att fabbro doktorn säger "vi hittar inget men knarka på du".

Så nu e ja lite glaadare ijenn. Ska knarka och skriva c-uppsats liggande nu. Ska skriva tjugo sidor på en vecka. Spännande.


7 kommentarer:

Ö-Helena sa...

Denne Lohmander (varför låter det som en doktor i en tv-serie?), tar han hand om tennisarmbågar också?

Anonym sa...

Det skulle jag tro, han är ortopedspecialist. Jag kom dit på remiss men man kanske kan komma dit ändå. Torggatans läkarmottagning. // Ozzy

fjortisfyllegrannen (nu utan kiss) sa...

men hallå, har du sett att du har fått svar från mig också??

Charlie sa...

Knör?!?! Moahahahaha!
Men oj vad dina nedre regioner inte mådde bra. Drar man på sig nått sånt eller blir det bara så?

IT-svägerskan sa...

Gött!

Ozzy sa...

fjortisfyllegrannen - ?

Charlie - Knö = världens bästa uttryck för trängsel.

IT - mor - njaeae... inte längre :(

ja grannen igen sa...

http://clownozzy.blogspot.com/2007/09/n-d-r-det-roligare-att.html