tisdag, februari 28, 2006

Extrablogg

Extrabloggarna är de bästa bloggarna. Var tvungen att blogga om fabbrorn som körde spårvagnen hem efter improrepet. (Som jag var på för en gångs skull eftersom vi har föreställning som jag ska vara med i på lördag. Den börjar sju, kostar 50 spänn. Läs föregående blogg.) När jag skulle åka hem så hade vagnen före min vagn tappat en bult och stod still alldeles efter Redbergsplatsen. Folk frågade chauffören en massa saker, och till slut tröttnade han antagligen så han ropade i högtalarna, lite uppgivet; "Jaha... Vi har en trea som står still här framför oss. Reparationsbilen är på väg sa dom. Vi har la stått här en tio minuter eller nåt. Och när den här vagnen kommer till Brunnsparken så ska jag lösas av och gå hem, så egentligen är det väl mest synd om mig." Vi var några glada som skrattade högt åt denna kommentar. Sen när vagnen äntligen började rulla så var det några som precis missade den. Då säger chauffören; "Jaha, då rullar vi igen. Det var två personer totalt som missade den här vagnen, så det får väl ändå räknas som ett gott resultat." Tack chauffören för kvällens fniss!

När jag kom till Korsvägen upptäckte jag att nästa buss skulle gå om 25 minuter så jag valde att gå hem. På vägen från Korsvägen till mig passerar man en skomakare, och jag har alltid fascinerats av hans skyltning, som bland annat består av ett par näbbskor à la orienten. Ser mycket bizarra ut. Idag upptäckte jag dock att han utökat skyltningen med..... två golfbollar! En orange och en neongul. Fascinerande.

I övrigt undrar jag var min astmaspray gömt sig. Skulle verkligen behöva den nuförtiden.

Ajöss.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej!
Blev lite nyfiken på improgruppen. Är själv mycket intresserad av improteater, har gått en del kurser, bland annat en för improverket nu i helgen.
Har ni något man kan vara med i? Eller något man kan titta på?
mejla gärna mig: ilbecka@yahoo.se