fredag, februari 10, 2006

Basmälle-reflektion

Aaaaaj vad jag har ont i huvudet! Lyckades sova en stund inatt i alla fall. Fast nu vill jag ju bara sova mer!

Detta kommer bli en hård helg. Värsta rajrajet igår, idag karaoke och quiz på söndag. Hjälp. Hur ska jag överleva?

Nu utfärdas återigen en varning för känsliga läsare, följande ämne kan uppfattas som kräk-framkallande om man är av känslig natur.

Oj. Nu hittade jag ett misstänkt litet mörkt krulligt hår på tangentbordet. Då lyder frågan; hur fan har det hamnat där??!! Jag lovar, jag har inte rajsat runt med mufflan över tangentbordet! Cyber6 is not maj thäng. Så desperat är jag inte än.

Nu kan jag inte bestämma mig för om jag ska göra ett seriöst försök att ta mig ut på stan för att köpa huvudvärkstabletter, vin och ta en fika, eller om jag ska försöka döda huvudvärken med soffliggning fram till kl sex. Jag blir ju tvungen att äta nån gång också. Måste alltså ta mig utanför dörren någon gång innan kl sex. Burr.

3 kommentarer:

satskonnektionernas drottning, Moa sa...

Detta roar jag mig med en fredagkväll som denna. Read and enjoy. (Kom gärna med kritik!)

"Vad gäller läromedelstexters mikronivå menar forskarna att det är viktigt med tydliga bindeord och kausala satskonnektioner för att påvisa textens inre samband. Vi har kunnat dra slutsatsen att vår undersökta text har relativt gott om textbindningar för att vara en läromedelstext. Vi har hittat både tydliga exempel på refernsbindningar, kausala såväl som temporala konnektivbindningar och tema-remabindningar. Det finns vissa brister i textbindningen men överlag kan vi konstatera att den fungerar väl. Reichenberg är en av de forskare som trycker på vikten av hög kausalitet i läromedelstexter, då hon menar att läsförståelsen i så fall ökar."

Nu kanske ditt eget liv fick en större mening. Kul blogg!

syrrans granne sa...

Jag har provat det där; att ligga i soffan fram till sex men det slutar alltid med att jag bara ligger där. Sex blir det inget med.

Ozzy sa...

Shit man Moa vad långt du har kommit med din rapport verkar det som. Jaha. Nu fick man ångest.