måndag, februari 20, 2006

tentablogg

Tentavecka. Tentaångest. Plugga plugga plugga. Plötsligt känns saker som att blogga helt irrelevanta och kraftkrävande. Jättetrött är jag också. Gäsp gäsp. Det mest dramatiska idag var att hon som vanligtvis står i humanistfikets kassa skadat armen eller handen eller nåt och inte kunde stå där. Befrielse! Hon är inte snabb, och kommenterar nästan alltid vad man köper med kommentaren "det gamla vanliga". NEJ! Inte det gamla vanliga! Jag köper inte ALLTID kaffe! Jag köper faktiskt yoghurt, mackor, godis, frukt och bullar OCKSÅ! Men så fort jag köper en kaffe. "Det gamla vanliga"! Tur att det finns människor att irritera sig på.

Hej hopp

3 kommentarer:

kafeteriatantens bästa vän, Moa sa...

Min favorit tätt följd av "det gamla vanliga" är helt klart "minst en kopp [kaffe] om dan ska det va´" gärna följt av ett nervöst skratt. Jag tror inte ens att hon dricker kaffe. Vad tror du?

Ozzy sa...

Hahaha! Hon skulle i alla fall onekligen behöva öka sin kaffekonsumtion rejält med tanke på vilken hastighet hon har när hon serverar "det gamla vanliga".

jens sa...

ni ser alldeles för glada ut när ni beställer. jobba på att se lite surare och otillgängligare ut, det funkar ganska bra.