tisdag, februari 07, 2006

Vettigt folk sover nu

Nu har jag legat och försökt somna i tre och en halv timme. Lägger ner sömnprojektet för inatt. Sömnen är redan fucked up, och jag kommer vara tröttmongo imorrn. Shit happens. Har i alla fall kommit på att den bästa boten mot sömnlöshet helt enkelt är att skita i att försöka sova. Gå upp, göra nånting annat, så man slutar grubbla. Jag bloggar mig trött helt enkelt. Det som höll mig vaken inatt var två saker. Kärlek och tatueringar. Kärlek tänker jag av tekniska skäl inte gå in på här. Däremot tatueringar.

Jag har bestämt mig för att tatuera mig. Har alltid velat ha en. Det borde dessutom tillhöra min image att ha minst en tatuering, med tanke på hur oerhört ball jag är (här kanske man måste inflika ordet ironi eftersom sådan har svårt att nå fram via text), att mitt smeknamn är Ozzy, och att jag är med i ett quizlag som heter Lords of death. Av bland annat dessa anledningar har jag, motvallskärring som jag är, vägrat att skaffa mig en av ren trots. Men nu vill jag verkligen ha en. Jag tror min kropp skulle gilla det. Och nu inatt kom jag ju på vad jag skulle göra, så då var det kört att somna. Låg bara och tänkte på hur den skulle se ut. Jag vill ha en näckros på ryggen typ vid halsen, och så ska det vara nåt som symboliserar näckrosens rot ovanför ena skinkan. Guuud vad fint det kommer bli! Måste bara hitta en fin bild på det. Och prata med tatueraren om hur jag ska göra vid häcken. Vore ganska ballt att helt enkelt bara göra nån slags rot. Men risken är ju att det bara ser ut som en klutt. Hmm. Förslag?

Jag försökte titta på tv för att somna. Först American Idol. Det var inget bra sömnpiller. Sådana program är som antika grekiska dramer. Man pendlar mellan förtvivlan och ångest. Ett riktigt katharsis. Med det tillägget att man ibland flabbar så man nästan kolar. Vad säger vi om cowboyen som bara hade sjungit för sina kalkoner förut? Därefter följde ett helt bizarrt humorprogram om en familj där en man hade blivit av med sin hand, den hade blivit uppäten av en säl som hans bror hade släppt ut, och nu hade han en temporär krok som hand istället. Som han i ren ilska körde rakt in i broderns (sälägarens) bakdel. Inte heller något bra sömnpiller. Däremot en av få riktigt roliga humorserier jag sett. När sedan Arkiv X tog vid och programmet inkluderade en vidbränd man a la Freddie Kreuger fick jag nog och tänkte att jag nog somnar bättre om jag läser lite konnektivbindning. Men då föll blicken på de examinationsuppgifter vi skulle göra den här kursen, och då kom paniken. Hjälp. Tänka på annat tänka på annat tänka på annat

En nackdel med sömnlöshet är att man hinner bli hungrig igen innan man lyckas somna. Hungrig nu. Men jag är alldeles för trött för att äta nåt egentligen. Dilemma. I-landsproblem. Jag är för lat för att äta. Skäms på mig. Fast man kanske somnar bättre om man inte är hungrig? Ska nog bege mig ut på kökslig exkursion trots allt. Vet att det lurar en apelsin därute. Fast fan vad jobbigt att sätta sig och skala mitt i natten. Lika hemskt som att behöva bajsa när man är jättetrött.

Där fick ni lite bajs på köpet också. Grattis.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Gapskattsvarning på det inlägget!

Ozzy sa...

gött!

syrrans granne sa...

Det är jättemånga saker som är svåra nu. Fatta beslut t ex. Jag kan inte bestämma vad jag skall göra, vad jag skall äta eller när jag skall lägga mig. Bajs!