lördag, februari 11, 2006

Bakfyllereflektion igen

Aaaaaj jag har fått musarm. S ringde igår och tipsade om en sajt med jättesöta spel, www.orisinal.com för er som tycker sånt är skoj. Jag tycker. Jag har kramp nu. Får variera mig med lite bloggning istället.

Gårkvällen blev fylld med alkohol även den. Köpte dessutom överbliven mat- trodde jag- på Penang, vilket kostade 125 SPÄNN!!!! Får allvarligt överväga om det verkligen är värt att vara stammis där, dom är rätt bra på att skinna en på pengar. Men jag fick sjunga som fan i alla fall, det var ju kul. Fast rösten är riiiisig nu. C körde kvällens höjdare, Zvampen med Electric Banana Band. Sen raglade vi vidare till Sticky och blev uppraggade av diverse mycket unga undomar. C fick till och med ett halvminutslångt hångel. Sen fick vi en hel fanclub bestående av 5 korpulenta skäggiga tunnhåriga långhåriga män med t-shirts, skinnväst och tatueringar. Måckla oss. Det var för övrigt rätt segt på Sticky, jättelite folk och översta våningen var stängd. Pourquois?? Nån som vet?

Rätt fet bakfylla idag, som jag försökte göra så plågsam som möjligt genom ett besök på IKEA. Jag började nästan gråta. Allt som jag ville ha var slut. Men en sak har dom verkligen inte fattat på IKEA, att mossgrönt är THE SHIT! Ville ha en grön matta och gröna örngott. Tji. Fick en röd hurts att ha under handfatet istället. Och tio galgar och en kudde.

Och nu har jag bara tråkigt och längtar till morgondagens quiz och har lite pluggångest eftersom jag inte öppnat en bok sen vi lämnade skolan i torsdags. Naughty Ozzy.

3 kommentarer:

Jakob sa...

Nu kommenterar jag äntligen något i din blogg. Synd att jag inte har något vettigt att säga. Jo, grym hurts.

syrrans granne sa...

Gröööööönt!

För övrigt är jag synnerligen ointresserad av hur det smakar att suga bäverpung.

Ja Jakob, det är jättesynd! Alla vi andra här har så mycket att säga. Särskilt nu när vi är fulla och nästan sover. Be very avundsjuk! ;)

Morgon-Ozzy sa...

Det finns en nackdel med hurtsen, och det är att den låter som fan när man öppnar lådorna. Men den är snygg! Och dasspappret får precis plats! Tacka Andy röd, han var slut i lager så då var jag ju tvungen att köpa en snygg hurts istället.