måndag, februari 13, 2006

Bloggsjuka och "Jag-lyckades-sabba-jakobs-dag"

Jag har drabbats av bloggsjukan. Jag går omkring och tänker i klatschiga blogg-formuleringar hela tiden. Och när jag inte tänker formuleringar så tänker jag "det här ska jag blogga om idag". Idag har alltså följande saker varit aktuella för blogg: sparris, sex, sexlöshet, kärlek, grönsaker, att vara kär i en kändis, att blogga, skola (som vanligt, tjatigt ämne), hur man gör när man byter proppar och min behagliga morgon. Sen tänkte jag att jag skulle göra en irriterande blogg idag genom att gå in och blogga varenda detalj jag gjort.

Oj nu kom Jakob hem och berättade att jag förstört hans dag. Attans. Blogglusten dog. Nu sa jag att jag fick jättedåligt samvete. Nu sa han att jag inte behöver ha det. Det hjälpte inte. Nu undrar du nog varför jag förstört Jakobs dag. Jo, för att jag bröt strömmen i hela lägenheten förut när jag försökte hitta vilken propp som gått. Den lilla ploppen som ska ramla ur proppen hade nämligen inte gjort det, så jag fick prova mig fram. Till saken hör att Jakobs dator aldrig får stängas av, för han har alltid en massa saker på gång i den, och dessutom tar det ungefär tusen år att starta om den, vilket han gör nu medans jag sitter här och mår dåligt för att min egen dator fungerar.

Jag måste alltså komma på något som gör Jakob glad igen. Gimme förslag! Fort! För övrigt insåg jag att det är jätteskoj med bilder i bloggen, så här kommer en bild på stackars Jakob när han är på spexhumör i skolan.

... NÄHÄ! Nu bråkar internet bara för det. Bild kommer snart.

2 kommentarer:

J. Fv sa...

Give the man sushi!

Ozzzzz sa...

Bra förslag från en säker källa! Tyvärr har han redan utmätt sitt straff. Han fick valfri (nästan valfri) mängd frukt av mig.